Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Boc a aşteptat-o pe Simona Halep la Cluj! Primele cuvinte pentru evenimentul sportiv: "M-a impresionat că oamenii de la aeroport au aplaudat" | VIDEO

Emil Boc a aşteptat-o pe Simona Halep la Cluj! Primele cuvinte pentru evenimentul sportiv: "M-a impresionat că oamenii de la aeroport au aplaudat" | VIDEO

Simona Halep

Comentarii

Fostul lider WTA Simona Halep a ajuns, vineri, la Cluj-Napoca, unde va participa la Sports Festival. Sportiva a fost întâmpinată la aeroport de primarul Emil Boc, care i-a urat “bun venit şi revenit acasă”.

Simona Halep a ajuns la Cluj pentru Sports Festival. Emil Boc: "Simona rămâne în sufletul românilor"

 "I-am spus bun venit şi revenit acasă. Sunt convins că se simte ca acasă. M-a impresionat faptul că oamenii de la aeroport au aplaudat. Asta arată că Simona rămâne în sufletul românilor. I s-a făcut o mare nedreptate.  Să o încurajăm mâine în Sala Polivalentă şi să îi urăm drum bun în tenisul mondial. Simona inspiră o generaţie întreagă", a spus Boc.

Halep s-a declarat încântată de primirea de care a avut parte: "Primirea este superbă aşa că am păşit cu dreptul”. “Mă simt bine. Mă bucur tare mult că am revenit la Cluj. A fost o perioadă dificilă. La meciul demonstrativ o să fie cu siguranţă o atmosferă deosebină".

La Sports Festival, sâmbătă seară, Simona Halep va juca un meci demonstrati de dublu alături de Andrei Pavel împotriva cuplului Steffi Graf/Andre Agassi.

Afla mai multe despre: simona halepemil boc 

viewscnt
Articole similare