Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maria Iordănescu îi dă de gol pe fotbaliştii care au curtat-o. Cum a reacţionat sora lui Edi Iordănescu: "Mama nu-şi dorea, mi-a zis"

Maria Iordănescu îi dă de gol pe fotbaliştii care au curtat-o. Cum a reacţionat sora lui Edi Iordănescu: "Mama nu-şi dorea, mi-a zis"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Maria Iordănescu, unica fiică a lui Anghel Iordănescu, a dezvăluit că nu a încercat vreodată să aibă un partener de viaţă care să fie fotbalist. Căsătorită cu Teodor Măgureanu din 2022, mezina familiei Iordănescu a recunoscut că au existat fotbalişti care şi-au încercat norocul, fără succes.

De ce Maria Iordănescu i-a refuzat pe fotbaliştii care au curtat-o: "Nici mama nu-şi dorea pentru mine"

Maria Iordănescu şi-a spus povestea vieţii la SportCast cu Sile. Ea a spus că vor urma din nou emoţii pentru familia Iordănescu, întrucât îl va susţine din Germania pe selecţioner, la EURO 2024. 

De asemenea, Maria a dezvăluit că Anghel Iordănescu a fost profund afectat de EURO 2016 şi că s-a temut pentru sănătatea sa

Printre alte subiecte despre viaţa sa, Maria Iordănescu a confirmat că au existat fotbalişti care au încercat s-o curteze. Totuşi, sora lui Edi Iordănescu a avut idei clare în privinţa partenerului de viaţă. 

"Da (n.r. - întrebată dacă fotbaliştii şi-au încercat norocul). Păi, sunt căsătorită cu un băiat care nu e fotbalist. Eu nu mi-am dorit fotbalişti, nu. Sincer, nici mama nu-şi dorea fotbalişti pentru mine. Mi-a zis că nu e o viaţă uşoară, rămâi singură, pleacă prin cantonamente, ei nu i-a fost uşor. 

Da, e greu de gestionat şi eu nu am fost acolo ca să văd. De fapt, am fost, dar cumva foarte puţin, pentru că tata când s-a retras din fotbal eu de atunci începeam să înţeleg lucruri. Eram în clasele primare şi tata antrena prin străinătate şi plângeam de dorul lui. 

Era antrenor şi am înţeles perspectiva, dar nu atât de mult pe cât am înţeles-o pe soţia fratelui meu, că a trebuit să rămână singură, pentru că fratele meu antrena pe la diverse echipe din ţară şi făcea drumuri prin toată ţara ca să mai vină s-o vadă, copiii erau la şcoală şi nu puteau fi mutaţi în timpul anului şcolar. Nu e uşor. Eram setată (n.r. - să nu aibă un partener fotbalist) Cumva m-am autosetat, dar şi mama... Da. 

Tata niciodată n-a încercat niciodată să-mi invadeze intimitatea. Oricum afla lucruri de la mama, că mama ştia orice, cu mama discutam tot. Tata ştia oricum că sunt pe mâini bune şi avea şi multă încredere în mine. Şi mama, şi tata îmi ştiau cercul de prietene şi că sunt pe drumul cel bun", a declarat Maria Iordănescu, la SportCast cu Sile

Maria Iordănescu: "Nu aveam bani la discreţie"

Cât despre felul în care a fost crescută de Valeria şi Anghel Iordănescu, Maria a fost recunoscătoare. 

"Nu aveam bani la discreţie. Banii de zi cu zi erau limitaţi, da. Nu ceream bani pentru lucruri materiale. Am fost la şcoală de stat şi noi eram precum ceilalţi copii, nu erau diferenţe între noi şi ceilalţi copii. 

Tata ne dădea bani când am mai crescut, când am început să ieşim în oraş, ieşeam cu prietenele, în liceu aveam şi un prieten. Prima maşină nouă în anul I de facultate am primit-o şi când am luat permisul am avut o maşină pe care a avut-o tata. Nu sunt fană maşini, ci genţi", a mai spus Maria Iordănescu, la SportCast cu Sile. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: maria iordanescumaria iordanescu edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare