Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ştiu dacă o să mă certe tata, dar spun". Maria Iordănescu, dezvăluire de impact despre Anghel Iordănescu: "Îi spunea mamei. Acum trebuie să fim pregătiţi pentru orice"

"Nu ştiu dacă o să mă certe tata, dar spun". Maria Iordănescu, dezvăluire de impact despre Anghel Iordănescu: "Îi spunea mamei. Acum trebuie să fim pregătiţi pentru orice"galerie foto
Comentarii

Mezina familiei Iordanescu, Maria, a redat starea de sprit a lui Anghel Iordănescu atunci când este cu ochii pe banca tehnică, acolo unde este Edi Iordănescu. De asemenea, ea a dezvăluit a EURO 2016 l-a consumat enorm pe "Tata Puiu", care i-a spus, la un moment dat, un aspect îngrijorător soţiei Valeria Iordănescu.

Maria Iordănescu: "Nimeni nu mai poate sta lângă tata când se uită de acasă la meciurile lui Edi"

Noul episod din SportCast pe Sile a avut-o invitată pe Maria Iordănescu, iar sora selecţionerului Edi Iordănescu a dezvăluit cum arată viaţa de familie, dar şi cum a copilărit printre cei care s-au remarcat în fotbal. 

Maria a dezvăluit că toată familia Iordănescu va fi la EURO 2024, pentru a-l susţine pe selecţionerul care vrea să califice România din grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia. Ea a recunoscut că emoţiile vor fi la fel de mari precum la EURO 2016, din Franţa, unde Anghel Iordănescu a fost selecţioner în grupa cu Franţa, Elveţia şi Albania, din care tricolorii nu s-au calificat. 

În schimb, Maria Iordănescu a recunoscut că pe Anghel Iordănescu îl consumă enorm meciurile lui Edi Iordănescu, iar la EURO 2024 toţi vor fi atenţi cu seniorul familiei. 

"O să spun un singur lucru şi spun sincer, nu ştiu dacă o să mă certe sau nu, dar dau din casă. Nimeni nu mai poate sta lângă tata când se uită de acasă la meciurile lui Edi şi vorbim despre meciuri, când era antrenor la echipele de club. Nu ştiu cum va reacţiona el acolo (n.r. la EURO 2024) şi cum va trăi meciurile acestea, că atunci când e vorba despre tine gestionezi lucrurile, dar când e vorba despre copilul tău cu atât mai mult... Orice părinte pentru copil trăieşte totul cu intensitate", a spus Maria Iordănescu. 

Coşmarul pe care Anghel Iordănescu l-a trăit la EURO 2016: "Îmi este frică să nu mi se oprească inima pe bancă"

În schimb, la EURO 2016, Anghel Iordănescu a avut de absorbit atât presiunea momentelor din Franţa, cât şi valul de critici pentru eşecul din faza grupelor. 

"Îi va fi foarte greu, îmi aduc aminte că în 2016 îi spunea mamei <<Efectiv îmi este frică să nu mi se oprească inima pe bancă, pentru că aşa emoţii şi aşa intensitate şi aşa greutate am în spate>>. Acum trebuie să fim pregătiţi pentru orice, cu apă, să-i facem un refresh, ceva. 

Da, era emoţionat tata în 2016, emoţionat şi stresat. Da, i-a fost greu. Aşa cum l-am văzut pe tata după ce ne-am întors din Franţa nu l-am văzut niciodată. Valul de critici, apogeul răutăţii... Era destul de greu de gestionat stresul de după, oricât de obişnuit eşti cu asta", a declarat Maria Iordănescu la SportCast cu Sile

Galerie foto cu Maria şi familia Iordănescu

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: anghel iordanescumaria iordanescuedi iordanescu romaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare