Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu primeşte "întăriri" din ţară! "Nu-mi vine să cred o să fim din nou la EURO. Avem emoţii". Prezenţă specială pentru selecţioner în Germania

Edi Iordănescu primeşte "întăriri" din ţară! "Nu-mi vine să cred o să fim din nou la EURO. Avem emoţii". Prezenţă specială pentru selecţioner în Germania
galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Familia Iordănescu va fi din nou la o ediţie a Campionatului European. După ce în 2016 Anghel Iordănescu a fost susţinut de cei dragi, acum, la EURO 2024, a venit rândul lui Edward Iordănescu să fie susţinut de familie. Maria Iordănescu a vorbit despre prezenţa familiei în Germania, în această vară.

Familia Iordănescu va fi lângă selecţioner la EURO 2024

Maria Iordănescu a fost invitata lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile. Mezina familiei Iordanescu a oferit detalii despre relaţiile dintre Anghel Iordănescu, Edi Iordănescu, Valeria Iordănescu şi fraţi şi a vorbit inclusiv despre EURO 2024. 

Selecţionerul Edi Iordănescu a calificat România la EURO 2024, unde tricolorii întâlnesc Ucraina, Belgia şi Slovacia, la opt ani distanţă de când Anghel Iordănescu conducerea naţionala la EURO 2016, din Franţa. 

Maria Iordănescu a rememorat aventura de la EURO 2016 şi a recunoscut că toată familia îl va susţine acum pe Edi Iordănescu, din Germania. 

"Da, deja am început să avem emoţii. M-am izbit de realitate, de faptul că au trecut lunile atât de repede şi uşa s-a deschis şi trebuie să intrăm la Campionatul European. Nu-mi vine să cred o să fim din nou acolo. Bineînţeles, cu toată familia. Da, mergem în Germania. 

Am păstrat tradiţia, în 2016 am participat cu toţii alături de tatăl nostru (n.r. - Anghel Iordănescu), noi, cei patru fraţi, iar atunci eram noi patru şi mama, iar opt ani mai târziu imaginea de ansamblu se schimbă şi îl sprijinim pe toţii pe Edi. Acum doar s-a mărit familia, noi cei patru fraţi mergem fiecare cu partenerul sau partenera de viaţă şi toţi cu copiii. Niciunul dintre nepoţii tatălui nu va lipsi de acolo", a spus Maria Iordănescu, la SportCast cu Sile

Program România EURO 2024. Meciuri grupa E

EURO 2024 va lua startul pe 14 iunie, iar România va juca primul meci pe 17 iunie. În funcţie de rezultatele obţinute în cele trei meciuri din grupă, cu Belgia, Ucraina şi Slovacia, România poate merge mai departe în optimile de finală.

  • 17 iunie, ora 16:00: România – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: edi iordanescufamilia iordanescumaria iordanescuedi iordanescu euro 2024 

viewscnt
Articole similare