Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Locul din Frankfurt în care românii se simt ca acasă! "La cea mai mare căutare sunt micii şi mezelurile româneşti". Unde îşi fac "încălzirea" pentru EURO 2024

Locul din Frankfurt în care românii se simt ca acasă! "La cea mai mare căutare sunt micii şi mezelurile româneşti". Unde îşi fac "încălzirea" pentru EURO 2024

EURO

Comentarii

Românii din Germania duc dorul naţionalei şi o aşteaptă cu nerăbdare la meciurile care se vor juca în oraşele în care trăiesc. De mâncărurile tradiţionale nu le este atât de dor, mai ales celor din Frankfurt, pentru că au un magazin unde găsesc tot ce vor.

Magazinul românesc din Frankfurt: "La mare căutare sunt micii şi mezelurile"

Un român întreprinzător s-a îngrijit de conaţionalii săi. Le alină dorul de ţară în magazinul său în care vinde doar produse tradiţionale româneşti.

"La mare căutare, la cea mai mare căutare de fapt sunt micii şi mezelurile româneşti. Al doilea produs cerut este brânza, se caută de asemenea zacusta. Un borcan de zacuscă este 2 euro, iar pe locul 3 sunt pufuleţii, 50 de eurocenţi o pungă de pufuleţi", a relatat jurnalistul Paul Andone, din Germania, de la EURO 2024. 

Românii din Frankfurt vin des la magazin pentru a se aproviziona. În perioada sărbătorilor au cea mai mare poftă de produse tradiţionale româneşti.

"Fiind plecat şi în Germania e normal să nu ai acces peste tot la ce consumi de obicei în ţară şi e foarte ok magazinul, gaseşti tot ce îţi trebuie, de-ale noastre româneşti. Chestiile astea de cărnuri şi produse tradiţionale romaneşti, astea sunt în special pe care le căutăm", spune unul dintre românii care îşi face cumpărăturile la magazin. 

Program România EURO 2024. Meciuri grupa E

EURO 2024 va lua startul pe 14 iunie, iar România va juca primul meci pe 17 iunie. În funcţie de rezultatele obţinute în cele trei meciuri din grupă, cu Belgia, Ucraina şi Slovacia, România poate merge mai departe în optimile de finală.

  • 17 iunie, ora 16:00: România – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

Afla mai multe despre: romania euro 2024magazin romanescu frankfurt 

viewscnt
Articole similare