Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Jucătorul a comunicat că vrea să îşi continue cariera la FCSB". Clubul a rămas fără replică în faţa transferului făcut de Gigi Becali: "Evident"

"Jucătorul a comunicat că vrea să îşi continue cariera la FCSB". Clubul a rămas fără replică în faţa transferului făcut de Gigi Becali: "Evident"

Superliga

Comentarii

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe s-a văzut nevoit să-şi recunoască înfrângerea la negocierile cu Marius Ştefănescu (25 de ani), care a ales să plece la FCSB, în ciuda dorinţei acţionarului Laszlo Dioszegi.

Sepsi le-a explicat suporterilor de ce promisiunea lui Laszlo Dioszegi a fost încălcată

Marius Ştefănescu a ajuns în cele din urmă la FCSB. Atacantul lateral a semnat deja contractul şi se va alătura lotului FCSB în cantonamentul echipei, din Ţările de Jos. 

Transferul a fost oficializat, după ce Laszlo Dioszegi a spus răspicat că jucătorul nu va ajunge vreodată la FCSB, ca răspuns la acuzaţiile venite dinspre Rapid. În sezonul precedent, Victor Angelescu a spus că Marius Ştefănescu lipseşte intenţionat din meciurile cu campioana Superligii, un eveniment susţinut de Superbet

Odată cu transferul la FCSB, Sepsi a explicat şi că nu s-a mai putut împotrivi dorinţelor lui Marius Ştefănescu.

"Noi schimbări în lotul echipei: Marius Ştefănescu s-a transferat definitiv la FCSB

În ultima perioadă, conducerea clubului Sepsi OSK a avut mai multe discuţii cu Marius Ştefănescu, dar jucătorul a comunicat că vrea să îşi continue cariera la FCSB, fiind evident pentru toată lumea că nu mai doreşte să rămână la Sepsi OSK.  

După tratative îndelungate şi luând în considerare atât interesele jucătorului, cât şi ale clubului, a fost luată decizia, de comun acord, ca drumurile noastre să se desparte. 

Mijlocaşul, în vârstă de 25 de ani, a sosit la Sfântu Gheorghe în vara anului 2018.

Cu această ocazie, îi mulţumim lui Marius pentru evoluţiile avute în tricoul Sepsi OSK şi îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa!"

Marius Ştefănescu, care a evoluat în 191 de partide şi a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15 la FCSB

Afla mai multe despre: marius stefanescumarius stefanescu transfer fcsbfcsb sepsilaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare