Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”I-a spulberat pe Soucek şi Declan Rice”. Mihai Stoica, încântat de noutatea FCSB-ului pentru Liga Campionilor: ”Are calităţi extraordinare” | EXCLUSIV

”I-a spulberat pe Soucek şi Declan Rice”. Mihai Stoica, încântat de noutatea FCSB-ului pentru Liga Campionilor: ”Are calităţi extraordinare” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (59 de ani), a fost invitat la Orange Sport şi a vorbit despre unul dintre numele noi ale campioanei României pentru sezonul ce urmează. Este vorba despre Malcom Edjouma (27 de ani).

FCSB, campioana României, s-a reunit astăzi, iar jucătorii au efecutat vizita medicală în vederea noului sezon competiţional.

Printre aceştia s-a numărat şi Malcom Edjouma, jucător revenit în tabăra roş-albaştrilor după împrumutul de la Bari, unde a jucat în sezonul recent încheiat

În Serie B, mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a disputat 22 de meciuri şi a livrat două goluri şi o pasă decisivă, iar acum s-a întors la formaţia bucureşteană.

Mihai Stoica l-a lăudat pe fotbalistul care a revenit la FCSB: ”E un jucător special”

Malcom Edjouma va fi păstrat în acest sezon la FCSB pentru a fi o opţiune în plus în cadrul lotului, având în vedere faptul că echipa va încerca să ajungă în preliminariile Ligii Campionilor.

Chiar dacă nu s-a adaptat în totalitate la fotbalul din Serie B, Mihai Stoica are încredere că Edjouma are calitatea necesară pentru a face meciuri mari în cupele europene.

”Vrem neapărat să ne calificăm în grupe şi să luăm campionatul. Avem nevoie de două garnituri apropiate ca valoare. De aia m-am bucurat că a revenit şi Edjouma. El poate să ne ajute. Dacă Edjouma e serios şi vrea foarte multe. Poate experienţa asta în Serie B să-l fi transformat. 

Edjouma e un jucător special. Nu-l poţi incadra, dacă e şesar, optar sau decar. E mai mult decar decât şesar. Nici măcar un fotbalist de la noi nu a jucat în Europa la nivelul la care a făcut-o Edjouma. 

În meciul cu West Ham, i-a spulberat pe Soucek şi Declan Rice. A jucat senzaţional. Cu concentrare maximă, el poate să fie un foarte bun jucător, mai ales în Europa. A avut fluctuaţii de concentrare. Are calităţi extraordinare”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De la venirea sa la FCSB în februarie 2022, Malcom Edjouma a adunat 61 de meciuri şi a livrat 14 goluri şi patru pase decisive. Cota sa de piaţă a scăzut la 550.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbmalcom edjoumasuperliga 

viewscnt
Articole similare