Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Ştefănescu a ajuns în cantonamentul FCSB. Primele imagini de la baza din Berceni cu noul jucător al campioanei | EXCLUSIV

Marius Ştefănescu a ajuns în cantonamentul FCSB. Primele imagini de la baza din Berceni cu noul jucător al campioanei | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Marius Ştefănescu a fost prezentat oficial la FCSB în decursul zilei de 14 iunie. Gigi Becali a plătit 1.300.000 de euro lui Sepsi în schimbul atacantului în vârstă de 25 de ani.

Marius Ştefănescu a ajuns în cantonamentul lui FCSB de la baza de pregătire din Berceni. Acesta a întârziat, deoarece a făcut toate investigaţiile la o firmă privată, astfel că nu va bifa astăzi primul antrenament în tricoul roş-albastru. 

Ştefănescu va rămâne peste noapte la bază, urmând să plece peste două zile în cantonamentul din Olanda. Fostul jucător al lui Sepsi a fost însoţit de impresarul său, Florin Vulturar.

OFICIAL | Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Mesajul de bun venit din partea campioanei României

După mai multe negocieri, Marius Ştefănescu este noul fotbalist al celor de la FCSB! Gigi Becali a confirmat încă de ieri mutarea, iar astăzi a fost făcut şi anunţul oficial.

„Bine ai venit, Marius Ştefănescu!

FCSB anunţă transferul lui Marius Ştefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK. 

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul şi se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Ţările de Jos. Marius, care a evoluat în 191 de partide şi a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Clubul nostru îi urează Bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru”, a fost mesajul postat pe reţelele de socializare ale FCSB-ului.

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 1,3 milioane de euro este suma plătită de Gigi Becali pentru realizarea transferului

 Galerie foto

Afla mai multe despre: superligafcsbştefănescuvulturar 

viewscnt
Articole similare