Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă pentru Horaţiu Moldovan, după ce a spus că vrea să plece de la Atletico Madrid: „E favorit să vină aici!”

Prima ofertă pentru Horaţiu Moldovan, după ce a spus că vrea să plece de la Atletico Madrid: „E favorit să vină aici!”

La Liga

Comentarii

Horaţiu Moldovan (26 de ani) nu a bifat niciun minut în tricoul lui Atletico de Madrid, deşi a sosit pe Metropolitano în luna ianuarie a acestui an.

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

Fostul portar al Rapidului pare că nu are nicio şansă să îi ia faţa între buturi lui Jan Oblak, iar presa din străinătate a început să vorbească deja despre o posibilă plecare a românului de la Atletico Madrid.

Horaţiu Moldovan a anunţat zilele trecute că ia în calcul să plece de la Atletico, din cauza statutului de eternă rezervă pe care îl are la gruparea pregăită de Diego Simeone.

Nu are niciun minut la Atletico, dar este dorit de o echipă de TOP! Horaţiu Moldovan poate semna cu un club uriaş

Conform publicaţiei britanice Daily Record, Horaţiu Moldovan este dorit de Celtic Glasgow. Trupa antrenată de Brendan Rodgers a câştigat din nou campionatul în Scoţia şi va bifa încă un sezon în grupele Ligii Campionilor.

Marea problemă a verzilor este postul de portar. Joe Hart s-a retras la finele sezonului trecut, iar conducerea clubului a început să se gândeacă la soluţii pentru a suplini locul lăsat liber de fostul portar al naţionalei Angliei.

Presa din Mare Britanie susţine că, pe lângă Horaţiu Moldovan, Celtic îi mai are pe listă pe Martin Dubravka (Newcastle) şi Peter Jensen (Sparta Praga).

Cu toate acestea, Daily Record anunţ că, dintre cei trei, românul ar fi favorit pentru a semna cu gruparae de pe Celtic Park.

Horaţiu Moldovan, despre posibilia plecare de la Atletico: ”Nu-s genul căruia îi place să facă excursii”

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid. 

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a spus Horaţiu Moldovan, în cadrul unui podcast.

Afla mai multe despre: horaţiu moldovanatletico madridceltic 

viewscnt
Articole similare