Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ne rugăm să fie el sănătos, că altfel e jale!” MM Stoica a numit fotbalistul de care România este dependentă la EURO

„Ne rugăm să fie el sănătos, că altfel e jale!” MM Stoica a numit fotbalistul de care România este dependentă la EURO

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica consideră că Nicuşor Bancu este un jucător indispensabil echipei naţionale a României.

MM Stoica a numit fotbalistul de care România nu se poate lipsi la EURO

România va debuta la EURO luni, 17 iunie, împotriva naţionalei din Ucraina. Înainte de acest meci, MM Stoica a făcut o comparaţie între cele două echipe, în special pe postul de fundaş stânga.

Dacă România stă în Nicuşor Bancu pe acel post, ucrainenii au două opţiuni extrem de importante: Mykolenko şi Zinchenko, ambii jucători de Premier League.

„Gândeşte-te că noi nu avem fundaş stânga în România. Îl avem pe Bancu şi ne rugăm să fie el sănătos, că altfel e jale. Ucraina îl are pe Mykolenko, care joacă la Everton, dar şi pe Zinchenko, care a jucat la Manchester City şi care acum joacă şa Arsenal.

Probabil va juca mijlocaş Zinchenko dacă va fi fundaş stânga Mykolenko. E clar, au o echipă foarte bună”, a spus MM Stoica, în cadrul emisiunii EuroCast.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicuşor Bancu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Cum văd ucrainenii meciul cu România de la EURO 2024

"În primul rând, noi trebuie să ne facem jocul nostru, să arătăm cel mai bun fotbal al nostru, atât individual, cât şi ca echipă. Nu există echipe slabe la acest turneu, cu siguranţă. Noi vom trata România la fel cum vom trata Slovacia şi Belgia, cu mult respect.

Toată lumea înţelege că primul meci în astfel de turnee finale este foarte important. Sper că vom reuşi să obţinem un rezultat pozitiv", a declarat Zinchenko, pentru UEFA.

Afla mai multe despre: mm stoicanicusor bancuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare