Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai valoros jucător al Ucrainei, despre debutul cu România: ”Nu există echipe slabe”

Cel mai valoros jucător al Ucrainei, despre debutul cu România: ”Nu există echipe slabe”

EURO

Comentarii

România o are ca primă adversară la EURO 2024 pe Ucraina, iar fotbaliştii lui Serghei Rebrov i-au pus gând rău naţionalei lui Edi Iordănescu.

Cum văd ucrainenii meciul cu România de la EURO 2024

România va debuta la EURO 2024 contra Ucrainei, luni, 17 iunie, de la ora 16:00, la Munchen. 

La fel ca naţionala României, şi cea a Ucrainei îşi doreşte să scoată un rezultat pozitiv la debutul la Campionatul European.

Oleksandr Zinchenko, cel mai bine cotat jucător din lotul lui Serghei Rebrov, cu 38 de milioane de euro, a vorbit despre meciul cu România, naţională pe care a subliniat că o tratează cu maximă seriozitate.

"În primul rând, noi trebuie să ne facem jocul nostru, să arătăm cel mai bun fotbal al nostru, atât individual, cât şi ca echipă. Nu există echipe slabe la acest turneu, cu siguranţă. Noi vom trata România la fel cum vom trata Slovacia şi Belgia, cu mult respect.

Toată lumea înţelege că primul meci în astfel de turnee finale este foarte important. Sper că vom reuşi să obţinem un rezultat pozitiv", a declarat Zinchenko, pentru UEFA.

Oleksandr Zinchenko este legitimat la Arsenal, vicecampioana din Premier League. A adunat 63 de meciuri şi nouă goluri la naţionala Ucrainei.

Program România la EURO 2024. Meciuri în grupa E

România va juca primul meci la EURO 2024 pe 17 iunie. În funcţie de rezultatele obţinute în cele trei meciuri din grupă, cu Belgia, Ucraina şi Slovacia, România poate merge mai departe în optimile de finală.

  • 17 iunie, ora 16:00: România – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

Afla mai multe despre: oleksandr zinchenkoucrainaromaniaechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare