Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Ucrainei ne-au pus gând rău. A fost coleg cu Drăguşin, Puşcaş şi Mihăilă şi are un mesaj pentru ei: ”Ne vedem luni”

Jucătorii Ucrainei ne-au pus gând rău. A fost coleg cu Drăguşin, Puşcaş şi Mihăilă şi are un mesaj pentru ei: ”Ne vedem luni”

Echipa națională

Comentarii

România o are ca primă adversară la EURO 2024 pe Ucraina, iar fotbaliştii lui Serghei Rebrov i-au pus gând rău naţionalei lui Edi Iordănescu.

Ce mesaj are un jucător ucrainean pentru foştii săi colegi: Drăguşin, Puşcaş şi Mihăilă

România va debuta la EURO 2024 contra Ucrainei, luni, 17 iunie, de la ora 16:00, la Munchen, iar selecţionata lui Serghei Rebrov are destule argumente pentru a debuta cu dreptul împotriva ”tricolorilor”.

Ruslan Malinovskyi, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul Ucrainei, consideră că el şi colegii săi pot face lucruri măreţe la Europeanul din Germania.

Referitor la naţionala României, Malinovskyi a fost coechipier la echipele de club cu mai mulţi dintre fotbaliştii aflaţi acum sub comanda lui Edi Iordănescu.

Mai exact, mijlocaşul ucrainean a fost coleg la Genoa cu Radu Drăguşin şi George Puşcaş, iar la Atalanta, cu Vali Mihăilă.

”Vrem să facem un campionat memorabil. Mulţi (n.r. fotbalişti ucraineni) joacă în Europa, până acum nu era aşa, e mai bine aşa, un avantaj. Pentru un asemenea turneu final, de cel mai înalt nivel, avem nevoie de fotbalişti de top pregătiţi să joace în campionatele tari.

Pe Drăguşin îl cunosc foarte bine. Cred că poate urca în fotbal, să-şi dezvolte bine cariera. Îi urez succes. Pe Puşcaş? Da, da, îl cunosc foarte bine. Şi pe Mihăilă, de asemenea, îl cunosc şi-l apreciez. Sunt poziţii diferite. Nu pot compara, e greu. Nu ştiu dacă George (n.r. Puşcaş) va juca. Ce mesaj am pentru ei? Ne vedem luni”, a decşarat Malinovskyi, potrivit Gsp.

Ruslan Malinovskyi, în vârstă de 31 de ani, are 61 de meciuri şi şapte goluri în naţionala Ucrainei, pentru care a debutat în anul 2015.

Programul României la EURO 2024:

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Afla mai multe despre: euro 2024romaniaucrainaechipa nationalaruslan malinovskyi,  

viewscnt
Articole similare