Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă a luat cuvântul după ruşinea cu Liechtenstein: „Vreau să fac o promisiune fanilor echipei naţionale!”

Valentin Mihăilă a luat cuvântul după ruşinea cu Liechtenstein: „Vreau să fac o promisiune fanilor echipei naţionale!”
Comentarii

România nu a reuşit să o învingă pe Liechtenstein, într-un meci amical desfăşurat pe Stadionul Steaua. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0, spre nemulţumirea fanilor.

Promisiunea lui Valentin Mihăilă după egalul cu Liechtenstein

După meci, vădit dezamăgit de situaţai din teren, Valentin Mihăilă a venit la microfon şi a ţinut să facă o promisiune fanilor României. Extrema de la Parma spune că toţi jucătorii echipei naţionale îşi vor da viaţa pe teren la EURO pentru a obţine rezultate cât mai bune.

„Primul meci este cel mai important, după vom vedea celelalte două. (n.r. Cu cine vrei să faci schimb de tricouri la EURO?) Sincer, nu m-am gândit la acest aspect. Vreau să mă gândesc doar la mine şi la primul meci cu Ucraina.

Am văzut analiza cu mister (n.r. a celor din Liechtenstein), înainte de meci, ştiam unde vor sa paseze, unde vor dezvolta jocul. Am reuşit să îi închidem de multe ori, am reuşit să ne creem ocazii, dar nu am marcat şi ăsta e singurul minus din această partidă.

Pe contraatac avem foarte mulţi jucători de viteză, avem foarte mulţi jucători de explozie, foarte buni 1 contra 1, dar cum am aratat şi în campanie, am reuşit să înscriem şi din poziţional, adică nu îmi fac probleme din acest punct de vedere. Ştiu că suntem nişte jucători care pot dezechilibra, care pot marca. Nu vreau să mă gândesc la asta.

Pentru mine, la EURO, nicio echipă nu este favorită pentru că sunt alte meciuri, altă încărcătură, alt spirit. Deci, totul o sa fie diferit.

Singura promisiune pe care pot să o fac este că fiecare jucător care va intra în teren, va da totul pentru tricolor şi va muri pe teren la acest Campionat European”, a spus Valentin Mihăilă, la sfârşitul partidei amicale, de pe stadionul Steaua.

Afla mai multe despre: valentin mihailaechipa nationalaliechtensteineuro 

viewscnt
Articole similare