You are here:

N-a putut s-o bată pe Liechtenstein, dar e aproape de transferul carierei! Tricolorul este lăsat de club să plece pe o sumă importantă

N-a putut s-o bată pe Liechtenstein, dar e aproape de transferul carierei! Tricolorul este lăsat de club să plece pe o sumă importantă
Comentarii

George Puşcaş este aproape să prindă un transfer foarte important după EURO, deşi nu reuşeşte să impresioneze în mod deosebit la echipa naţională a României.

Modest cu Liechtenstein, dar poate prinde un transfer de top după EURO

Deşi a fost titular în meciul amical cu modesta naţională din Liechtenstein, George Puşcaş nu a reuşit să înscrie, ba chiar a lăsat o impresie nu tocmai pozitivă după meciul desfăşurat pe Stadionul Steaua.

Totuşi, semnele sunt unele bune pentru atacantul român. Prezent la EURO, iată că omul de gol al lui Edi Iordănescu primeşte o veste bună şi din Italia. Puşki a fost împrumutat de Genoa la Bari, în Serie B, dar nu a reuşit să se impună acolo, astfel că va reveni la Genoa.

Ba mai mult, clubul din Serie A doreşte să-l vândă pe atacant pentru o sumă importantă de bani, cel mai probabil tot în Serie A. Astfel, românul are şansa de a juca pe cea mai înaltă scenă a fotbalului italian. Transferul depindă însă şi de evoluţiile atacantului de la EURO.

„Genoa are câţiva jucători la prestigiosul eveniment internaţional EURO 2024. Este vorba de: atacantul Mateo Retegui cu Italia, Malinovskyi cu Ucraina şi Puşcaş cu Romania.

În special, atacantul român este privit cu atenţie. Se va întoarce după şase luni petrecute la Bari, dar nu face parte din planurile clubului Genoa, care ar vrea să-l vândă.

Dacă Puşcas reuşeşte să producă o serie de performanţe convingătoare cu naţionala sa, ar putea fi vândut pe sume importante”, au notat jurnaliştii italieni.

George Puşcaş îi linişteşte pe fani după ruşinea cu Liechtenstein: „Suntem buni, dar nu avem noroc în faţa porţii!”

România a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Liechtenstein pe Stadionul Steaua, într-un meci amical.

La finalul meciului, George Puşcaş a tras concluziile. Atacantul României a fost titular, dar nu s-a lipit la gol şi dă vină doar pe lipsa norocului. De asemenea, omul de gol mai spune că la Campionatul European lucrurile vor arăta mai bine pentru naţionala noastră.

„Nici noi nu ne aşteptam la acest rezultat, am vrut să marcăm. Ei s-au dublat, s-au triplat, a fost greu să pătrundem. Astăzi nu ne-a ieşit, însă trebuie să continuăm pe drumul nostru. Grupul acesta unit a arătat meciuri bune, unitate, suflet, iar eu cred că de asta trebuie să ne agăţăm şi să mergem încrezători la Campionatul European.

Avem nevoie de mai multă şansă în faţa porţii, de mai multă concentrare şi noroc. Am avut extrem de multe şuturi şi nu am reuşit să marcăm. Sper să avem mai multă şansă la EURO şi să fim mai eficienţi în faţa porţii.

Mai sunt zile până la turneul final, nu este varianta noastră finală. Eu am încredere în tot staff-ul: ne vor aduce la un nivel egal pe toţi, asta s-a şi încercat în aceste partide de pregătire. Încep să simt emoţii uşor, sper să fie o emoţie pozitivă. Este un moment important pentru România. Sper să pot transforma această presiune în prestaţii bune acolo”.

Afla mai multe despre: george puscasechipa nationalatransfer 

viewscnt
Articole similare