Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă l-a descris pe Edi Iordănescu înainte de debutul la EURO: "A fost şmecher, a reuşit să ne pună în slujba echipei"

Valentin Mihăilă l-a descris pe Edi Iordănescu înainte de debutul la EURO: "A fost şmecher, a reuşit să ne pună în slujba echipei"

Echipa națională

Comentarii

Valentin Mihăilă a declarat că este foarte fericit să joace pentru naţionala României la EURO 2024. Fotbalistul Parmei a descris performanţa calificării la EURO drept un vis pentru oricare copil.

Unul dintre cei doi fotbalişti români ai Parmei, formaţie care a reuşit promovarea în Serie A, a vorbit despre emoţiile din inima vestiarului "tricolorilor", cât şi despre propriile trăiri de la deplasarea în Germania.

Fostul om de bază al celor de la Universitatea Craiova consideră că forţa grupului şi colaborarea între componenţii naţionalei sunt factorii cheie care au dus la calificarea "tricolorilor" la EURO 2024.

Valentin Mihăilă: "Este visul oricărui copil să fie la EURO"

"Sunt foarte fericit că sunt la echipa naţională. Este visul oricărui copil să fie la EURO 2024. De asta m-am apucat de fotbal. De când eram mic îmi doream să reprezint România la un turneu final. Punctul nostru forte este grupul, el a făcut diferenţa.

Simt o energie bună în grup, ne încărcăm unul pe celălalt, cred că vom ieşi din grupe. Primul meci este cel mai important, simt meciul bine, cu toţii ne gândim la primul meci şi abia aşteptăm. Am văzut multe meciuri ale Ucrainei, analizăm fiecare jucător în parte. 

S-au calificat pentru că au fost uniţi, şi la ei grupul a făcut diferenţa. Ne-am format relaţii de prietenie şi în afara terenului. Cu Dennis am o prietenie strânsă de când jucăm în Italia. Ne cunoaştem de la grupele de juniori şi under-21 şi am produs un impact când am reuşit să ajungem aici.", a declarat Valentin Mihăilă, la FRF.tv.

Mihăilă a continuat prin a-l descrie pe selecţionerul echipei naţionale, Edi Iordănescu, pe care îl consideră omul cheie în ceea ce priveşte motivarea şi formarea unui grup puternic, capabil să se califice la un turneu final de Campionat European.

"Cred că a fost şmecher. A reuşit să ne pună în slujba echipei pe toţi, să nu ne gândim în plan personal, ci colectiv. Acum doi ani nu eram la fel de uniţi. Ne-a arătat cum trebuie să ne comportăm în teren, să fim toţi pentru unul şi unul pentru toţi.

Mister a ştiut să ne motiveze şi să punem în practică pe teren ce am făcut la antrenamente. Nu toţi avem aceleaşi caractere, nu este uşor să gestionezi un vestiar. A reuşit să creeze o familie. Mereu ne-a spus că va fi primul care îşi va asuma greşeala şi cred că şi ăsta a fost un gest frumos.", a mai spus jucătorul celor de la Parma.

Afla mai multe despre: echipa nationalavalentin mihailaedi iordanescuromaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare