Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Părea candidatul ideal". L-a ales naş pe Gigi Becali, apoi şi-a dat seama că a greşit: "Ce-i lipsea dumnealui era timpul"

"Părea candidatul ideal". L-a ales naş pe Gigi Becali, apoi şi-a dat seama că a greşit: "Ce-i lipsea dumnealui era timpul"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Maria Iordănescu şi Teodor Măgureanu s-au căsătorit în 2022, iar la cununia civilă l-au avut aproape pe finaţatorul FCSB, Gigi Becali. Cuplul şi-ar fi dorit ca afaceristul să le fie naş şi la cununia religioasă, însă fiica lui Anghel Iordănescu şi-a dat seama că şi-ar dori o relaţie strânsă cu părintele său spiritual şi a ales pe altcineva.

De ce Gigi Becali nu i-a mai fost naş Mariei Iordănescu la nunta cu Teodor Măgureanu 

Maria Iordănescu a fost invitata lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile şi a abordat numeroase subiecte de familie. De asemenea, sora lui Edi Iordănescu, prezent la EURO 2024, a recunoscut că au existat fotbalişti care au curtat-o

De asemenea, Maria Iordănescu a spus şi motivul pentru care Gigi Becali nu i-a mai fost părinte spiritual şi la nuntă. Fără supărare între părţi, fiica lui Anghel Iordănescu şi finanţatorul FCSB au căzut de acord că timpul pe care afaceristul l-ar fi putut acorda cuplului era limitat, astfel că s-a ales o altă pereche de paşi. 

"A fost o chestie mutuală, adică ne-am dat seama... Atât eu cât şi soţul meu căutam pe cineva cu credinţă în Dumnezeu, pentru că noi aveam nevoie de a fi ghidaţi în acest sens, pentru că ai nevoie de părinţi spirituali nu să te înveţe despre viaţa lumească, ci despre cea spirituală, iar pentru noi era primul criteriu. 

Al doilea criteriu era că noi ne doream să fie la prima căsătorie şi ne doream pe cineva clar mai în vârstă, nu pe cineva de vârsta noastră, ci pe cineva cu experienţă de viaţă cu care să vorbim şi de la care să primim sfaturi în adevăratul sens al cuvântului. 

Dumnealui părea candidatul ideal şi ar fi şi acum, că în mod normal întruneşte toate cele menţionate, în schimb ce-i lipsea dumnealui şi era foarte important era timpul. 

Atunci ne-am dat seama că noi nu de asta avem nevoie. Eu am nevoie ca să am timp să merg la naşul meu, să-l sun la orice oră fără să stau cu emoţie că-l deranjez. Să fiu liniştită că nu-l încarc mai mult. Nu că dumnealui nu mi-ar fi răspuns, eu am un maxim respect, că în perioada în care şi eu, şi tatăl meu eram bolnavi nu mă suna mama pe cât mă suna dumnealui, la 8 dimineaţa mă suna Gigi Becali. 

Cu sufletul ar fi încercat să fie acolo, dar îmi dau seama în egală măsură că aş fi pus o presiune mult prea... Nu presiune, ci aş fi cerut ceva ce... Timpul ăsta este preţios cu atât mai mult timpul unui asemenea om. Atunci, ne-am rugat la Dumnezeu să ne scoată în cale oamenii potriviţi. Noi nu ne doream să ne vedem la Paşte şi la Crăciun cu naşul nostru, eventual încă de două ori. Ne-am rugat şi am primit ce era potrivit pentru noi şi naşii noştri sunt exact aşa cum i-am imaginat şi cum i-am dorit. 

În schimb, dumnealui, când a auzit că asta e situaţia noastră, a zis că apreciază lucrul ăsta, că e de acord cu lucrul ăsta, că nu se supără şi că o să fie alături de noi, şi că o să fie ca un părinte pentru noi, doar că nu în faţa lui Dumnezeu. Ne-a promis că la nuntă nu lipseşte şi a fost în biserică la nunta noastră şi eu bănuiesc că s-a şi rugat", a declarat Maria Iordănescu, la SportCast cu Sile. 

Galerie foto cu Maria Iordănescu

Maria Iordănescu, în lacrimi într-un interviu cu Gigi Becali

În preajma sărbătorilor Pascale, Maria Iordănescu l-a intervievat pe Gigi Becali, care a impresionat-o până la lacrimi cu modul în care se ghidează după credinţă. 

"M-a emoţionat despre cum vorbea despre Dumnezeu, da. Nu intâlneam, e prieten cu tatăl meu. Îl ştiam pe dânsul din perioada în care eu mergeam pe Ghencea, ne întâlneam la toate meciurile, ne ştiam din diferite conjuncturi. La interviu m-a emoţionat... Când eu lăcrimam, dumnealui avea ochii în lacrimi, era o chestie în oglindă şi asta pentru că vorbea despre Dumnezeu într-un mod atât de frumos. 

Sincer, cei care nu-l cred sau îl acuză de făţărnicie... Trebuie să stai în faţa dumnealui, să-l asculţi vorbind despre Dumnezeu, cu ce intensitate, cu ce credibilitate, cu ce suflet şi cu câtă pasiune vorbeşte despre Dumnezeu şi nu ai cum să rămâi indiferent, chiar dacă eşti ateu. M-a emoţionat până la lacrimi, era şi perioada Sărbătorilor Pascale, deja era o intensitate acolo", a mai spus Maria Iordănescu, la SportCast cu Sile. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali nasmaria iordanescu gigi becalimaria iordanescu 

viewscnt
Articole similare