Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de marcă de la Borussia Dortmund! Părăseşte clubul după 13 ani şi 508 meciuri: "A fost o onoare pentru mine să joc pentru BVB"

Plecare de marcă de la Borussia Dortmund! Părăseşte clubul după 13 ani şi 508 meciuri: "A fost o onoare pentru mine să joc pentru BVB"

Bundesliga

Comentarii

Fundaşul Mats Hummels părăseşte Borussia Dortmund după 13 ani şi 508 meciuri jucate în două perioade petrecute la clubul german, relatează bbc.com.

Hummels părăseşte Borussia Dortmund după 13 ani şi 508 meciuri

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a ajuns în finala Ligii Campionilor cu Dortmund în 2012-2013 şi în acest an, când echipa a pierdut în faţa lui Real Madrid.

"A fost o onoare pentru mine să joc pentru BVB atât de mult timp şi să fac parte din călătoria de pe locul 13 în ianuarie 2008 la ceea ce reprezintă Borussia Dortmund astăzi. Acest club şi fanii săi reprezintă ceva foarte special - iar pentru mine chiar mai mult decât atât", a declarat Hummels.

Hummels a ajuns la Dortmund de la Bayern sub formă de împrumut în 2008, înainte de a semna definitiv în anul următor. El a câştigat trofee succesive în Bundesliga şi Cupa Germaniei.

S-a întors la Bayern în 2016, dar a câştigat din nou Cupa Germaniei după ce s-a întors la Dortmund în 2019.

 

Afla mai multe despre: borussia dortmundmats hummels 

viewscnt
Articole similare