Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin pleacă de la Empoli! Unde va ajunge internaţionalul român după EURO 2024

Răzvan Marin pleacă de la Empoli! Unde va ajunge internaţionalul român după EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin, jucătorul celor de la Cagliari, împrumutat la Empoli, şi-a încheiat perioada la formaţia care a evitat la limită retrogradarea în Serie B.

Empoli, clubul la care Răzvan Marin a evoluat în ultimele două sezoane, a decis să nu le achite celor de la Cagliari clauza în valoare de 2.000.000 de euro pentru transferul definitiv al mijlocaşului român în vârstă de 28 de ani.

Răzvan Marin schimbă echipa după EURO

Deşi formaţia care a evitat în mod dramatic retrogradarea în Serie B îşi poate permite fără probleme suma de transfer definitiv, conform jurnalistului italian Nicolo Schira, specializat în activitatea pe piaţa transferurilor a echipelor din Italia, anunţă că Răzvan Marin se va întoarce la Cagliari.

Astfel, fostul fotbalist al celor de la Ajax se va întoarce la Cagliari după turneul final de Campionat European la care se află, alături de restul fotbaliştilor convocaţi de selecţionerul Edward Iordănescu.

 

 

România debutează la EURO 2024 luni, împotriva Ucrainei, într-un meci ce va avea loc la ora 16:00, la Munchen. În cele două sezoane petrecute sub formă de împrumut la Empoli, Răzvan Marin a înscris de două ori şi a reuşit să ofere şapte pase decisive.

Contractul său cu Cagliari se va încheia în vara anului 2025, însă, e posibil ca Răzvan Marin să-şi întrerupă prematur înţelegerea cu formaţia din Serie A, în condiţiile în care internaţionalul român a atras interes din partea campioanei Serbiei, Steaua Roşie Belgrad. Răzvan Marin are şansa de a se remarca pe cea mai mare scenă, chiar la EURO 2024, acolo unde va fi, cel mai probabil, titular alături de Nicolae Stanciu, la centrul terenului.

Afla mai multe despre: echipa nationalarazvan marinempolieuro 2024cagliariserie a 

viewscnt
Articole similare