Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Flămânzi şi lacomi!". Julian Nagelsmann a comentat începutul fulminant al Germaniei la EURO 2024! Ce a spus selecţionerul Scoţiei

"Flămânzi şi lacomi!". Julian Nagelsmann a comentat începutul fulminant al Germaniei la EURO 2024! Ce a spus selecţionerul Scoţiei

Campionatul European

Comentarii

Selecţionerii Julian Nagelsmann şi Steve Clarke au oferit primele reacţii, după debutul spectaculos de la EURO 2024, dintre Germania şi Scoţia.

Ce au spus selecţionerii după Germania - Scoţia 5-1, la EURO 2024

Echipa naţională a Germaniei a învins vineri seara, la Munchen, scor 5-1, echipa naţională a Scoţiei, în meciul de debut al EURO 2024. Gazdele turneului final controlat total partida şi au tranşat victoria încă din prima repriză. Wirtz, Musiala, Havertz, Fullkrug şi Can au fost marcatorii, în timp ce Rudiger şi-a înscris în proprie poartă. 

La final, selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, a redat strategia pe care au avut-o germanii. 

"În primele 20 de minute am fost impresionanţi... am marcat două goluri timpurii şi, în general, am fost concentraţi.

Am continuat, flămânzi şi lacomi, a fost o victorie pe deplin meritată împotriva unei echipe care a avut un jucător mai puţin", a spus Julian Nagelsmann, potrivit The Star. 

De cealaltă parte, Steve Clarke, selecţionerul Scoţiei, a considerat că jocul a scăpat rapid de sub control. 

"Evident, nu ne-am ridicat la standardele pe care ni le-am impus. Ne simţim ca şi cum ne-am dezamăgit singuri. Suntem o echipă mai bună decât atât. Ştiam de dinainte că asta va fi o seară grea.

Avem nevoie de patru puncte din următoarele două meciuri şi pe asta ne concentrăm acum. Am mai avut seri ca astea. Voi trece peste.

Jocul ne-a fugit de sub picioare foarte repede, dar nu m-am îndoit niciodată de jucătorii mei. Trebuie să trecem rapid peste şi să jucăm mult mai bine", a declarat Clarke, potrivit NDTV. 

Afla mai multe despre: germania scotiagermania euro 2024euro 2024 

viewscnt
Articole similare