Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cred că o victorie cu 5-1 transmite un mesaj". Germanii îşi ameninţă rivalele de la EURO 2024

"Cred că o victorie cu 5-1 transmite un mesaj". Germanii îşi ameninţă rivalele de la EURO 2024

Campionatul European

Comentarii

Kai Havertz, care a marcat din penalty în victoria cu 5-1 a Germaniei în faţa Scoţiei, vineri seara, în meciul de deschidere al Euro 2024, crede că naţionala sa a transmis un mesaj celorlalte echipe.

Kai Havertz, după victoria Germaniei în faţa Scoţiei la EURO 2024

"Cred că o victorie cu 5-1 transmite un mesaj. Dar este doar începutul. Am văzut calitatea pe care o avem în echipă şi cât de buni sunt jucătorii noştri. Încă vom avea parte de adversari dificili. Cred că s-a simţit energia de pe stadion încă din primul minut. Noi am impus ritmul şi fanii au fost acolo. 

Golurile au venit, ceea ce a fost, de asemenea, bine. Şi cu cartonaşul roşu, a doua repriză a fost un pic mai uşoară. Am avut jocul sub control timp de 90 de minute. Toată ţara este în spatele nostru, aşa cum am observat la centrul de pregătire. Noi ştim asta", a spus Havertz.

Echipa naţională a Germaniei a învins vineri seara, la Munchen, scor 5-1, echipa naţională a Scoţiei, în meciul de debut al Campionatului European de fotbal 2024.

După o scurtă ceremonie de deschidere, care a durat un sfert de oră, Germania a dominat partida de la Munchen şi s-a impus cu 5-1 fără să forţeze. 

În timp ce Rudiger i-a ajutat pe scoţieni să nu piardă la zero, pentru gazdele EURO 2024 au înscris: Wirtz, Musiala, Havertz, Fullkrug şi Can. 

Afla mai multe despre: kai havertzkai havertz germaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare