Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O mizerie!". A auzit ce a spus Andy Robertson după ce Germania a zdrobit Scoţia şi l-a taxat: "Ar trebui să fii supărat mult timp"

"O mizerie!". A auzit ce a spus Andy Robertson după ce Germania a zdrobit Scoţia şi l-a taxat: "Ar trebui să fii supărat mult timp"

Campionatul European

Comentarii

Fostul căpitan al Irlandei, Roy Keane (52 de ani), a reacţionat după ce a auzit intervenţia lui Andy Robertson (30 de ani), după înfrângerea drastică împotriva Germaniei, scor 5-1.

Reacţie dură după Germania - Scoţia 5-1 la EURO 2024

Echipa naţională a Germaniei a învins vineri seara, la Munchen, scor 5-1, echipa naţională a Scoţiei şi a luat un moral excelent la start de EURO 2024

Fundaşul lui Liverpool, Andy Robertson, căpitanul Scoţiei, n-a putut opri atacurile gazdelor, care au marcat prin Wirtz, Musiala, Havertz, Fullkrug şi Can, iar la final a tras câteva concluzii care n-au fost pe placul lui Roy Keane. 

"În prima jumătate am înţeles totul greşit, într-adevăr. Nu am fost suficient de agresivi, am lăsat jucătorii buni să ia mingea. Ei aveau un plan de joc, iar planurile lor au funcţionat de un milion de ori mai bine decât ale noastre. Nu a fost din cauza antrenamentului, ci pentru că au livrat împreună pe teren. Când vin astfel de ocazii mari, trebuie să faci asta.

În a doua jumătate am fost în 10 oameni. Am crezut că băieţii s-au închis bine. Avem timp mâine să fim supăraţi şi dezamăgiţi şi apoi până duminică trebuie să fim din nou pozitivi", a spus scoţianul Andy Robertson, cu 72 de meciuri în naţională. 

Roy Keane i-a dat replica imediat

Incisiv, Roy Keane a comentat afirmaţia lui Andy Robertson şi a considerat că scoţienii nici măcar n-au fost agresivi cu Germania.  

„Andy Robertson a vorbit după meci şi a spus că au un plan de joc. Este bine şi bine să ai un plan de joc, dar trebuie să fii agresiv. Doamne, când joci fotbal la acest nivel, trebuie să loveşti oamenii. Loviţi-i corect, loviţi-o agresiv. Nu are rost să vorbesc după joc despre planul de joc.

Este o mizerie (n.r. - ce a spus Andy Robertson). Nu este bine să spunem că ne vom regrupa, că vom fi supăraţi mâine. Ar trebui să fii supărat mult timp. Au vorbit înainte de joc despre istorie. Fac istorie, jucând la fel de rău ca acum?”, a spus Roy Keane, marele jucător din istoria Irlandei, pentru care 67 de meciuri. 

Afla mai multe despre: germania scotiaroy keaneandy robertsoneuro 2024 

viewscnt
Articole similare