Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Despărţire grea pentru Dinamo! Cel mai valoros jucător al "câinilor", OUT de la echipă

OFICIAL | Despărţire grea pentru Dinamo! Cel mai valoros jucător al "câinilor", OUT de la echipă

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a anunţat în mod oficial despărţirea de Darko Velkovski, fundaşul central nord-macedoneean adus în iarna acestui an de la Al-Ettifaq.

Darko Velkovski nu mai este jucătorul celor de la Dinamo! Oficialii clubului au transmis, prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare, întreruperea relaţiilor contractuale cu internaţionalul nord-macedoneean.

În vârstă de 28 de ani, Velkovski a ajuns la Dinamo din postura de jucător liber de contract, iar conducerea clubului, cât şi antrenorul echipei, Zeljko Kopic, a avut aşteptări mari în ceea ce priveşte randamentul apărătorului central.

Dinamo, despărţire importantă după primele transferuri ale verii

16 prezenţe a bifat Velkovski în tricoul "câinilor roşii", de la transferul său din iarna acestui an. A reuşit să marcheze un gol, într-o partidă disputată la Ovidiu, în compania Farului Constanţa, o victorie importantă pentru moralul dinamoviştilor, pe sfârşitul sezonului regular.

În cariera sa la echipa naţională a Macedoniei de Nord, Velkovski a adunat 51 de prezenţe şi a înscris de trei ori. A participat şi la EURO 2020, alături de naţionala Macedoniei de Nord, care şi-a disputat o parte din partidele de la Campionatul European pe Arena Naţională din Bucureşti.

"Mulţumim, Darko Velkovski! Relaţia contractuală dintre Dinamo 1948 Bucureşti şi internaţionalul macedonean Darko Velkovski a ajuns la final. Transferat într-o iarnă apăsătoare pentru gruparea dinamovistă, Darko a evoluat în 16 partide şi a marcat un gol pentru alb-roşiii, în Superligă.

Mult succes în carieră, Darko!", au transmis cei de la Dinamo, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidarko velkovskisuperligadinamo 

viewscnt
Articole similare