Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rapid transferă de la Dinamo! Dan Şucu vrea să-l aducă în Giuleşti pe liderul lui Kopic

BREAKING | Rapid transferă de la Dinamo! Dan Şucu vrea să-l aducă în Giuleşti pe liderul lui Kopic

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, acţionarul de la Rapid, este interesat de fundaşul dinamovist Darko Velkvoski, om de bază pentru Zeljko Kopic.

Rapid vrea să transfere de la rivala Dinamo! Fotbalistul care l-a impresionat pe Dan Şucu

Cele două formaţii bucureştene au mari probleme în acest start de play-off, respectiv play-out. Dacă speranţele rapidiştilor la titlu s-au evaporat, dinamoviştii sunt pe loc direct retrogradabil, iar emoţiile sunt din ce în ce mai mari pentru Zeljko Kopic şi compania.

În tot acest context, Dan Şucu îşi pregăteşte strategia pentru sezonul viitor, iar una dintre ţintele sale este chiar Darko Velkovski, fundaşul nord-macedonean de la Dinamo. Fotbalistul cotat la 1,5 milioane de euro a fost primul transfer realizat de „câinii roşii” în 2024, iar impactul său a fost unul imediat.

Fundaşul a devenit rapid om de bază în echipa lui Zeljo Kopic, dar contractul său expiră în vara acestui an. Astfel, indiferent de situaţia lui Dinamo, Rapid caută să-şi asigure serviciile apărătorului pentru sezonul viitor, anunţă gsp.ro.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darko Velkovski, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Diana Şucu a ”dat din casă”. Cât de afectat a fost Dan Şucu după prăbuşirea Rapidului + Ce înţelegere au făcut cei doi

”(n.r. Cum aţi trăit ultimele meciuri cu Rapidul?) Cu dezamagire , la fiecare meci pe stadion la Giuleşti. Cu dezamagire. Am fost foarte supăraţi.

(n.r. Soţul dumneavoastra a fost afectat?) Absolut. Este foarte supărat. Din principiu: atunci cand tu ştii că poţi să faci .... când faci absolut totul şi nu ţi se întorc rezultatele şi eforturile! Normal că esti amărăt.

(n.r. Regretă că a intrat în fotbal?) El nu regretă niciodată ceea ce face

 În general asta este rolul nostru al femeilor şi al mamelor, în general, să ne încurajăm soţii , să ne încurajăm baieţii, copii.

El mi-a promis că nu o să se supere atât de tare încât să nu poată să zâmbească. Atunci cand a intrat în fotbal asta a fost o convenţie între noi. Să nu se supere atât de tare încât să se imbolnăvească pentru ca nu asta este ideea”, a dezvăluit Diana Şucu.

Afla mai multe despre: rapiddinamotransferdarko velkovski 

viewscnt
Articole similare