Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Foarte jignitoare”. Oferta concretă a lui Gigi Becali pentru a-l aduce la FCSB, refuzată din start de patronul clubului | EXCLUSIV

”Foarte jignitoare”. Oferta concretă a lui Gigi Becali pentru a-l aduce la FCSB, refuzată din start de patronul clubului  | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB face pregătiri intense pentru participarea pe două fronturi, în campionat şi în cupele europene, iar Gigi Becali a rezolvat deja al treilea transfer din această perioadă. Dar încă un jucător putea ajunge la campioana României, însă nu a mai fost cazul.

Gigi Becali l-a dorit concret la FCSB, dar a fost refuzat. ”Lui Mititelu i s-a părut foarte jignitoare”

FCSB este în plin proces de achiziţii în vederea participării în campionat şi preliminariile cupelor europene. Iar cel mai recent transfer făcut de campioana României este cel al lui Marius Ştefănescu.

Gigi Becali a confirmat venirea vedetei de la Sepsi OSK, dar patronul roş-albaştrilor a vorbit şi despre o ofertă concretă pe care a făcut-o celor de la FCU Craiova 1948 pentru William Baeten.

Totuşi, invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că această propunere pentru jucătorul belgian i s-a părut lui Adrian Mititelu a fi ”jignitoare”.

”Gigi a zis că îl vrea pe Baeten. M-am mirat foarte tare. A făcut o ofertă de 200.000 de euro. Adrian (n.r. Mititelu) a considerat foarte jignitoare oferta aia, deşi mie nu mi se pare jignitoare deloc. Mai avea un an de contract cu Craiova 1948.

I s-a părut foarte jignitoare şi a zis 'mă răzbun, pentru asta îl dau la CFR'. Nu mi se pare o răzbunare”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De asemenea, Mihai Stoica a comentat şi iminenta achiziţie a lui Juan Bauza de către CFR-ul lui Dan Petrescu.

”Bauza poate să joace la Dan Petrescu doar dacă schimbă sistemul. El poate să joace doar în două sisteme: număr 10 în 4-2-3-1 şi 4-3-1-2 cum juca Gică Hagi, tot aşa în spatele a două vârfuri. Dar la fotbalul lui Petrescu e normal să facă ambele faze”, a completat expertul Orange Sport.

Colegul său de studio, Basarab Panduru, consideră că mijlocaşul argentinian ar putea fi un jucător de mare calitate dacă reuşeşte să se adapteze la fotbalul lui Dan Petrescu, unul recunoscut ca fiind în special defensiv.

”Mă miră că Petrescu îl ia pe Bauza. Ăsta cred că ar putea să fie momentul lui Bauza. Dacă reuşeşte să se adapteze la antrenamente, stilul lui Petrescu şi să joace meci de meci, poate să fie bun. 

Mie îmi place Bauza, face nişte lucruri. Vezi pase, preluări, goluri, ceva ce nu vezi la toată lumea, dar vezi că şi atunci când pierde mingea, joci în minus. Dar dacă se adaptează, daca face antrenamentele, dacaă reuşeşte să treacă de perioada de pregătire şi joacă, atunci cred că ar trebui să fie mai bun”, a concluzionat Panduru.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliwilliam baetensuperligafcu craiovamihai stoicaorange sport 

viewscnt
Articole similare