Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De acolo au pornit problemele". Experţii au găsit momentul care a declanşat revoluţia lui Dan Şucu la Rapid: "M-a mirat" | EXCLUSIV

"De acolo au pornit problemele". Experţii au găsit momentul care a declanşat revoluţia lui Dan Şucu la Rapid: "M-a mirat" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid are un nou preşedinte. Viorel Moldovan este cel care a preluat funcţia lăsată liberă de Daniel Nicolae, iar această lovitură dată de Dan Şucu la clubul de lângă Podul Grant a fost analizată şi în studioul Orange Sport de experţii Mihai Stoica şi Basarab Panduru.

Unde s-a rupt sezonul pentru Rapid? Verdictul comun al experţilor. ”Asta a fost culmea”

Rapid a ales să îl prezinte oficial pe Viorel Moldovan într-un mod inedit, sub sintagma de ”Comisarul Moldovan”. Experţii Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru, au caracterizat acest gest de prezentare la care a recurs Dan Şucu.

”Vio e fratele meu, dar eu nu aş fi făcut nicio poza, cu niciun comisar, cu nimic, pentru că la fotbal, de la comisar de poliţie la comisar la fotbal e drumul lung de tot şi ai vrea să fii orice, numai comisar la fotbal nu. Nu vrei niciodată să fii comisar la fotbal. 

Nici nu ştiu cum s-o iau, ca pe o glumă, ceva de genul ăsta, a vrut să-i facă o surpriză, o glumă, a acceptat-o şi Viorel, râde, dar nu e el omul căruia să-i placă aşa ceva. Dar dacă e o glumă făcută, o surpriză de la Şucu, atunci asta este”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Mihai Stoica l-a completat: ”E clar că e glumă. Nu cred că a ştiut dinainte. A zâmbit. Ce putea să facă? A fost gluma lui Dan Şucu. I-a plăcut. Nu cred că ştia (n.r. Viorel Moldovan)”.

De asemenea, Mihai Stoica a punctat care consideră că a fost momentul care a aruncat în aer toată situaţia de la Rapid în sezonul recent încheiat, anume atunci când Alex Albu şi Andrei Borza au petrecut în club, în ciuda eşecului suferit de echipa giuleşteană la Iaşi, contra lui Poli.

”Liderul nu poate decât dacă e băiat bun. La un şef temut, da, trebuie să fie băiat bun, nu poate să fie şi şef temut, şi băiat bun. Dar liderul este doar băiat bun. E foarte amplu subiectul. Probabil că a vrut să spună altceva.

Ştii ce cred eu? Că al Rapid a fost un episod care a dinamitat clubul din interior: episodul Iaşi. Probabil că acolo s-a considerat că... şi eu dacă aş fi avut fotbalişti care făceau aşa ceva, eram şi eu vinovat, clar. Deşi nu poţi să stai ca pe vremuri să intri să vezi dacă televizorul e cald sau nu. După meci ce poţi să faci?

Şi noi avem nopţi albe după meciuri. De regulă, se întâmplă să fie şi bere pe masă, dar eu prefer să stau cu jucătorii. Chiar dacă la un moment dat pare ciudat şi unii ar spune că stau la masă, îi las să bea până la ora două, trei, dar măcar ştiu că îi controlăm cumva.

Aia n-a fost ok. Adică doi jucători să iasă în club. Asta a fost culmea, în club, când echipa a pierdut de maniera aia la Iaşi, probabil că de acolo au pornit problemele. Altfel, nu cred că Nico (n.r. Daniel Niculae) s-a metamorfozat şi dintr-un conducător foarte bun, care a promovat cu echipa şi a dus echipa, deodată nu mai e bun”.

”Mie Iaşiul nu mi s-a părut a fi prima. Mă miră că acolo este Borza (n.r. în club). Asta m-a mirat cel mai tare, că este foarte tânăr şi nu are ce să caute acolo niciodată”, a concluzionat Panduru.

Afla mai multe despre: rapidmihai stoicabasarab pandurudan sucuviorel moldovanorange sportsuperliga 

viewscnt
Articole similare