You are here:

OFICIAL | FC U Craiova 1948, transfer pentru revenirea în Superliga. Adrian Mititelu a deturnat fotbalistul din drumul său spre Dinamo

OFICIAL | FC U Craiova 1948, transfer pentru revenirea în Superliga. Adrian Mititelu a deturnat fotbalistul din drumul său spre Dinamo

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 a realizat un nou transfer, în speranţa ca echipa antrenată de Marius Croitoru va reveni în Superliga în cel mai scurt timp posibil.

Darius Ghindovean este noul jucător al celor de la FC U Craiova 1948. Oficialii clubului au anunţat transferul fotbalistului venit din a treia ligă germană, de la Munster. Fotbalistul român născut la Mediaş şi-a început cariera în Germania, la Duisburg, o altă formaţie din ligile inferioare ale Germaniei. În 2022 a ajuns la Munster, acolo unde a petrecut două sezoane.

În vârstă de 22 de ani, Ghindovean evoluează pe postul de mijlocaş central. Adrian Mititelu speră ca echipa sa să revină în Superliga într-un timp cât mai scurt, iar prin transferul lui Ghindovean, alături de alte transferuri pe care formaţia olteană le va realiza în această vară, şansele sunt destul de mari. Dinamo Bucureşti a fost interesată de un potenţial transfer al fotbalistului crescut în Germania, dar FC U Craiova 1948 a reuşit să-l atragă să semneze la Craiova.

Darius Ghindovean, noul jucător al celor de la FC U Craiova 1948

"Bine ai venit, Darius Dacian Ghindovean! Mijlocaşul central român în vârstă de 22 ani a semnat un contract valabil pentru un sezon cu opţiune de prelungire pentru încă 3 sezoane. Darius are o înălţime de 1.84 m şi este jucător, atât de picior stâng, cat şi de picior drept.

Darius Ghindovean vine la echipa noastră din Liga a 3-a germană, de la echipa Pr. Munster. În trecut, el a evoluat la echipele SC Kapellen Yth., Duisburg U17 şi U19, MSV Duisburg, toate evoluând în campionatele Germaniei.

La nivel internaţional, Darius are selecţii la echipele naţionale ale României la grupele U17, U18, U19, U20, unde a evoluat în 13 meciuri şi a marcat 2 goluri. Îi dorim mult succes şi cât mai multe meciuri în tricoul echipei FCU 1948", au transmis cei de la FC U Craiova 1948, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: fc u craiovafc u craiova 1948adrian mititeludarius ghindovean 

viewscnt
Articole similare