Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu nu a uitat de reacţia nervoasă de după amicalul cu Bulgaria. Reproşuri aduse fanilor: ”Nu m-am referit la toţi”

Stanciu nu a uitat de reacţia nervoasă de după amicalul cu Bulgaria. Reproşuri aduse fanilor: ”Nu m-am referit la toţi”

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul naţionalei României, Nicolae Stanciu (31 de ani), a prefaţat debutul ”tricolorilor” la turneul final al Campionatului European din Germania.

Stanciu, reacţie la adresa fanilor români: ”Nu mi s-a părut normal”

România va debuta la EURO 2024 contra Ucrainei, luni, 17 iunie, de la ora 16:00, la Munchen, în grupa E.

În conferinţa de presă premergătoare debutului de la Campionatul European, Nicolae Stanciu a vorbit despre atmosfera din lotul ”tricolorilor” şi a precizat ce aşteptări are de la partida cu vecinii.

Căpitanul României a mai fost prezent la un EURO, cel din 2016, în Franţa, dar speră ca de această dată să se califice din grupă.

”Pentru mine, înseamnă totul, de fiecare dată când îmbrac tricoul echipei naţionale. Să pot să-mi reprezint ţara la două turnee finale, e ceva unic.

Cu siguranţă am vorbit, şi eu şi Denis (n.r. Alibec), care a fost şi în 2016, am încercat să le transmitem ce va fi aici, ce înseamnă un turneu final, nu se compară cu nimic. Toată lumea e pregătită şi cred că mâine toţi băieţii ştiu la ce să se aştepte.

(n.r. Care e veriga slabă a Ucrainei şi care e punctul lor forte) Nu ştiu dacă au vreo verigă slabă, cert este că sunt o echipă bună, au demonstrat asta în ultimele meciuri ale lor, de baraj, au reuşit să revină după ce au fost conduşi. Individual, oricare dintre jucătorii lor ofensivi pot să facă diferenţa.

(n.r. De ce eşti mereu impulsiv, de ce nu iei partea pozitivă din critici) Dacă te referi la reacţia de după meciul cu Bulgaria, cred că şi singura negativă la adresa voastră, mi-o menţin.

Nu cred că a fost o reacţie atât de dură, tocmai pentru că sunt căpitanul echipei naţionale, nu mi s-a părut normal ca la o echipă calificată oamenii să părăsească aşa terenul. Nu m-am referit la toţi fanii. Asta nu înseamnă că am fost mulţumiţi de ultimele meciuri.

Nu-l cunosc pe domnul Rebrov, dar am avut nişte discuţii în trecut, din această cauză m-a menţionat. Nu sunt eu principalul pericol pentru ei. Forţa noastră este grupul, acesta e adevărul. Tot ce-mi doresc este ca mâine să fim noi fericiţi, ei mai puţin.

(n.r. Cum veţi dormi la noapte) Cred că toată lumea se va odihni bine, am văzut imagini cu fanii români din oraş. Le mulţumim, tot ce ne dorim e să-i facem fericţi, pentru ei jucăm.

E normal să te schimbi în opt ani, cel mai mare plus e faptul că am devenit tată, pentru mine asta e totul. În rest, nu ştiu dacă am devenit sau nu un fotbalist mai bun”, a declarat Nicolae Stanciu la conferinţa de presă.

Program România la EURO 2024. Meciuri în grupa E

România va juca primul meci la EURO 2024 pe 17 iunie. În funcţie de rezultatele obţinute în cele trei meciuri din grupă, cu Belgia, Ucraina şi Slovacia, România poate merge mai departe în optimile de finală.

  • 17 iunie, ora 16:00: România – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

Afla mai multe despre: nicolae stanciuromaniaechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare