Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supărat de fani, Nicolae Stanciu a fost incisiv după România - Bulgaria 0-0! "Griji? De ce? Au început să huiduie. Am auzit şi altele mai rele"

Supărat de fani, Nicolae Stanciu a fost incisiv după România - Bulgaria 0-0! "Griji? De ce? Au început să huiduie. Am auzit şi altele mai rele"
Comentarii

Căpitanul naţionalei României, Nicolae Stanciu (31 de ani), a tras concluziile meciului cu Bulgaria. Deşi nu i-a convenit faptul că tricolorii au fost huiduiţi pe Stadionul Steaua, mijlocaşul a transmis că vrea ca suporterii să-şi schimbe atitudinea după EURO 2024.

Fanii care au fluierat naţionala României în Ghencea l-au indignat pe Nicolae Stanciu

Naţionala României  a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu naţionala Bulgariei, în penultimul susţinut de tricolori înainte de EURO, marţi, pe Stadionul Steaua. Spre final, tricolorii au fost apostrofaţi pentru prestaţia din Ghencea, iar jucătorul de la Damac FC a ieşit cu o poziţie fermă din partea echipei naţionale

"Cred că toţi ne-am simţit bine să fim toţi împreună. Ne doream să câştigăm, dar cred că cel mai important e că suntem toţi sănătoşi, nu ne-a ieşit jocul, dar mai sunt două săptămâni şi avem timp să reglăm jocul. Griji? De ce? Te întreb şi eu acum, îmi puneţi nişte întrebări... Un penalty ratat. Şi eu am ratat, şi Denis Alibec a ratat şi după am marcat. În 2016, am bătut Georgia cu 5-0 înainte să plecăm în Franţa şi credeam că vom câştiga Europeanul. Acum am făcut 0-0, n-am luat gol, au avut şi ei ocazii, e clar că mai trebuie să punem la punct anumite lucruri", a spus Nicolae Stanciu, la scurt timp după România - Bulgaria 0-0.

Apoi, Nicolae Stanciu a cerut răbdare din partea suporterilor, întrucât nu i-a plăcut atitudinea anumitor fani care au fost la stadion. 

"De ce să vă faceţi griji? În primul rând, nu credeaţi că ne calificăm. Acum a venit lume. În afară de copiii ăştia care au venit şi am fost să-i salutăm, au început să huiduie şi au plecat când s-a fluierat finalul. Acum o lună erau toţi fericiţi că mergem la EURO. Nu ştiu dacă sunt aşteptările prea mari. Ăştia suntem, pe ăştia îi aveţi, noi mergem la EURO. Acolo sperăm să fim în cea mai bună versiune a noastră. 

(n.r. - despre apostrofări) Majoritatea românilor sunt pretenţioşi. Credeţi că noi vrem să jucăm prost, să nu câştigăm meciuri, să nu facem un European bun? V-am spus, sunt meciuri şi meciuri. Analizăm meciul să vedem ce am făcut, normal că e un test util. Nu e Ucraina, iar un EURO e diferit şi am simţit pe pielea mea. 

Mulţi dintre noi am cerut să venim mai devreme la Mogoşoaia să ne antrenăm, să nu stăm mult în vacanţă, asta ne-am dorit şi logic că eşti încărcat şi te simţi diferit, dar mai sunt două săptămâni până la EURO şi acolo trebuie să fim în formă maximă. Am trăit şi chestii mai rele, am auzit şi altele mai rele din Liga Naţiunilor, când nu puteam veni din China, dar nu mă surprinde nimic. Tot pentru ei jucăm şi tot pe ei îi bucurăm dacă vom face un European bun şi îşi vor schimba părerea după. 

Cred că am progresat în ultimii doi ani şi e clar că se poate mai mult, să fim o echipă care ştie să joace diferite stiluri în funcţie de adversari", a mai spus liderul naţionalei României, după 0-0 cu Bulgaria, în meciuld e pregătire. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu romania bulgariaromania bulgaria 

viewscnt
Articole similare