Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul unei favorite de la EURO 2024 şi-a prelungit contractul înainte de turneul din Germania

Selecţionerul unei favorite de la EURO 2024 şi-a prelungit contractul înainte de turneul din Germania
Comentarii

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a confirmat, marţi, prelungirea mandatului lui Luis de la Fuente ca antrenor al echipei naţionale până în 2026. Acordul a fost anunţat în luna februarie.

Luis de la Fuente şi-a prelungit contractul de selecţioner al Spaniei

Luis de la Fuente şi staful său se vor ocupa de echipa naţională până în 2026, anul în care va avea loc următoarea Cupă Mondială din America de Nord.

„RFEF l-a informat pe selecţionerul naţionalei despre acordul efectiv de prelungire a contractului său, aşa cum a fost anunţat în februarie, precum şi despre prelungirea staff-ului tehnic”, se arată într-un comunicat al federaţiei.

De la Fuente a fost numit în decembrie 2022, succedându-i lui Luis Enrique, după eliminarea Spaniei în optimile de finală la Cupa Mondială din 2022 din Qatar.

Contractul său urma să expire la 30 iunie, în plin Campionat European, dar avea o clauză de prelungire, care a fost activată acum.

De la sosirea lui De la Fuente, La Roja a câştigat Liga Naţiunilor 2023 şi s-a calificat la EURO, unde va juca în Grupa B alături de Italia, Croaţia şi Albania.

În 13 meciuri la conducerea echipei naţionale, bilanţul său este de nouă victorii, două egaluri şi două înfrângeri.

Afla mai multe despre: federaţia spaniolă de fotballuis de la fuente 

viewscnt
Articole similare