You are here:

Neluţu Varga a "luat foc" când a auzit de transferul lui Cristi Manea la Rapid: "Cât voia să îi dăm? Noi l-am respectat ca fotbalist"

Neluţu Varga a "luat foc" când a auzit de transferul lui Cristi Manea la Rapid: "Cât voia să îi dăm? Noi l-am respectat ca fotbalist"

Rapid

Comentarii

Cristi Manea s-a transferat la Rapid Bucureşti după despărţirea sa de CFR Cluj, echipă alături de care a reuşit să cucerească cinci titluri consecutive în Superliga.

Cristi Manea este noul jucător al celor de la Rapid Bucureşti. Patronul clubului, Dan Şucu, a dat lovitura verii pe piaţa transferurilor din România.

După o despărţire furtunoasă de echipa la care a scris istorie, despărţire care i-a lăsat un gust amar patronului clubului, Neluţu Varga, Cristi Manea a reuşit să-l supere din nou pe finanţatorul ardelenilor. Manea a avut varianta unui transfer în străinătate în această perioadă, însă oferta lui Şucu la Rapid a fost cea câştigătoare pentru cele două tabere, iar Cristi Manea va evolua în Superliga şi în sezonul viitor.

Nelu Varga: "I-am oferit 300 de mii la semnătură şi acelaşi salariu. Asta e viaţa"

"Eu consider ca noi am făcut multe pentru Cristi Manea în cariera lui şi l-am respectat ca fotbalist. I-am oferit o propunere de prelungire a angajamentului, dar s-a supărat şi chiar nu înţeleg de ce. Cât voia să îi dăm? I-am oferit 300 de mii la semnătură şi acelaşi salariu, dar nu a dorit.

Apoi am văzut că a declarat unele lucruri care nu sunt adevărate. Dar asta e viaţa! Foarte bine că a semnat cu Rapid. Să fie sănătos şi să se ducă să joace unde vrea el dacă la CFR nu i-a mai convenit. Pe mine nu mă mai interesează nimic de despre acest Cristi Manea", a declarat Nelu Varga, la Prosport.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a cvintuplului campion al României, cu CFR Cluj, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujrapidcristi maneanelu vargasuperliga 

viewscnt
Articole similare