You are here:

Mircea Rednic, nemulţumit de arbitraj după UTA - Rapid 1-1: "Să mai ţinem şi cu spectacolul. Ar fi fost frumoasă o victorie"

Mircea Rednic, nemulţumit de arbitraj după UTA - Rapid 1-1: "Să mai ţinem şi cu spectacolul. Ar fi fost frumoasă o victorie"

UTA

Comentarii

UTA şi Rapid au remizat cu scorul de 1-1 într-o partidă a primei etape din Superliga. Antrenorul gazdelor, Mircea Rednic, a vorbit despre finalul controversat al partidei de la Arad.

Antrenorul arădenilor, Mircea Rednic, a tras primele concluzii după remiza obţinută de echipa sa, un rezultat pozitiv în viziunea antrenorului celor de la UTA Arad. Rednic şi-ar fi dorit, însă, o victorie în debutul noii stagiuni, un scenariu care s-ar fi putut adeveri.

Mircea Rednic: "De când cu VAR-ul nici nu mai trebuie să te bucuri"

"Într-adevăr am fost mult mai prezenţi, mult mai proaspeţi, jucătorii care au intrat au adus un plus real la joc, ce să zic, îmi pare rău că am fost aşa aproape de trei puncte, VAR-ul ăsta care a intervenit după ce s-a dat drumul la joc.

Da, dar când s-a dat drumul a dispărut verificarea VAR, mai ţinem şi cu spectacolul, cu atacantul, el clar schimbă direcţia, acum dacă l-a atins puţin... ar fi fost frumoasă o victorie. De când cu VAR-ul nici nu mai trebuie să te bucuri, Colţescu, la VAR era unul Dumitrache, nu pot să-l uit cu Sibiul, nici cei de la Sibiu nu ştiau dacă era penalty.

A fost un meci frumos, un meci acasă, a fost foarte greu în condiţiile în care s-a jucat, căldură mare. E un punct, un punct cu o echipă care are buget, antrenor de top, jucători de top, le-am făcut faţă si puteam să terminăm mai bine, e o presiune.

Fiecare punct contra echipelor care şi-au propus play-off este un punct important, e clar când jucăm cu echipe cotate mult mai slab că acolo trebuie să câştigăm. Şi ca atitudine şi ca atmosferă m-am bucurat că reacţia publicului a fost foarte bună, ca de obicei. Da, avem un buget mai mare, problema a fost că încă avem jucători cărora nu am reuşit să le obţinem viza.", a declarat Mircea Rednic, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: uta aradrapidrapid bucurestisuperliga 

viewscnt
Articole similare