You are here:

Mihai Stoica, după faza controversată de arbitraj de la UTA - Rapid: ”Ce am văzut la Arad nu am văzut în viaţa mea”

Mihai Stoica, după faza controversată de arbitraj de la UTA - Rapid: ”Ce am văzut la Arad nu am văzut în viaţa mea”

Rapid

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (59 de ani), şi-a exprimat opinia cu privire la faza controversată de arbitraj din finalul meciului UTA Arad - Rapid.

Reacţia lui Mihai Stoica, după ce a văzut ce s-a întâmplat în finalul meciului UTA - Rapid

FCSB debutează şi ea în noul sezon al Superligii României. Campioana României joacă în compania celor de la U Cluj, pe Stadionul din Ghencea.

Înaintea partidei, Mihai Stoica a oferit cele mai recente detalii dinspre formaţia bucureşteană cu privire la jocul cu trupa lui Ioan Ovidiu Sabău.

De asemnea, oficialul FCSB-ului a văzut faza bizară de arbitraj cu Sebastian Colţescu la centru ce a avut loc la meciul de la Arad, dintre UTA şi Rapid.

”Suntem încălziţi. având în vedere şi căldura de afară. Bine că jucăm la ora 10, noaptea-i lungă. Trebuie să-mi trag şi eu puţin sufletul. Ce am văzut la Arad nu am văzut în viaţa mea. Nu am văzut în viaţa mea şi abia aştept să aud explicaţii.

Nu am crezut că mai pot să văd aşa ceva pe un teren de fotbal. Un joc reluat, care se opreşte că în urmă cu ceva timp i s-a părut cuiva ceva, că nu a mers comunicarea.

La Galaţi a mers comunicarea când am văzut Galaţiul cu Craiova pe zăpadă când a fost un offside kilometric. Dacă nu a mers comunicarea, rămâne decizia din teren. Foarte interesant.

U Cluj poate are idee despre noi, noi despre ei nu prea. Nu au jucat încă vreun meci oficial, au jucat doar amicale. Statisticile sunt făcute ca să ne uităm peste ele. Vedem ce va fi în seara asta. 

Meciurile cu Corvinul şi Virtus nu sunt relevante. Chiar dacă au făcut o figură frumoasă în Europa, Corvinul are în continuare mulţi jucători în componenţă mulţi jucători care nu au foarte multe meciuri în prima ligă.

Bacalaureatul îl dăm de marţi într-o săptămână când vom juca împotriva celor de la Maccabi Tel Aviv”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

FCSB a mai jucat două meciuri până acum în acest sezon. A câştigat Supercupa României contra Corvinului Hunedoara, dar şi prima manşă cu Virtus (7-1), în turul întâi al preliminariilor Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: rapidutauta rapidmihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare