You are here:

Fază bizară de arbitraj în UTA - Rapid. Colţescu a validat golul de 2-1 al arădenilor, jocul s-a reluat. A intervenit VAR şi reuşita s-a anulat | VIDEO

Fază bizară de arbitraj în UTA - Rapid. Colţescu a validat golul de 2-1 al arădenilor, jocul s-a reluat. A intervenit VAR şi reuşita s-a anulat | VIDEO

Rapid

Comentarii

Meciul dintre UTA Arad şi Rapid a oferit prima fază controversată de arbitraj al noului sezon competiţional din Superliga României.

Cea mai ciudată fază de arbitraj al noului sezon din Superliga României. Colţescu, eroare uriaşă

UTA Arad şi Rapid s-au întâlnit în cadrul primei etape din noul sezon al Superligii României.

Giuleştenii au deschis scorul în prima repriză, prin căpitanul din acest meci, Braun, dar Cîmpanu a egalat în minutul 60.

Totuşi, cea mai controversată fază a avut loc în minutul 89. UTA a marcat golul de 2-1, iar arădenii au celebrat reuşita.

Dar ceva hilar s-a întâmplat mai apoi. ”Centralul” Sebastian Colţescu a validat golul, jocul s-a reluat, dar a oprit faza.

Abia apoi a venit şi intervenţia din camera VAR care a analizat din nou faza reuşitei de 2-1. După mai multe reluări, golul arădenilor a fost anulat pentru fault în atac.

Dar, conform regulamentului în vigoare, nu se mai poate interveni asupra deciziei unui gol din moment ce jocul se reluase de la mijlocul terenului.

În cele din urmă, meciul de la Arad dintre UTA şi Rapid s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Afla mai multe despre: rapidutauta rapidvarsebastian coltescusuperliga 

viewscnt
Articole similare