You are here:

Şumudică a văzut meciul Rapidului cu UTA şi s-a convins. I-a reproşat lui Şucu noile transferuri: "Are două viteze: încet şi tiptil"

Şumudică a văzut meciul Rapidului cu UTA şi s-a convins. I-a reproşat lui Şucu noile transferuri: "Are două viteze: încet şi tiptil"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică, fostul antrenor al celor de la Gaziantep, rămas în prezent fără echipă, a vorbit despre debutul Rapidului în noul sezon din Superliga.

Rapid a debutat cu un rezultat de egalitate la Arad, împotriva celor de la UTA. Giuleştenii au deschis scorul, prin şutul căpitanului Christopher Braun. Arădenii au reuşit să egaleze prin Cîmpanu. Partida avea să se încheie într-o manieră controversată. Gazdele au reuşit să înscrie pe final de partidă, dar golul a fost anulat în urma unei intervenţii a arbitrilor din camera VAR, alături de "centralul" partidei, Sebastian Colţescu.

Şumudică a urmărit noii jucători aduşi de Rapid în această vară şi i-a oferit patronului celor de la Rapid, Dan Şucu, alternative mult mai eficiente pentru cerinţele unui club ca Rapid.

Marius Şumudică l-a evidenţiat pe Filip Blazek, fundaşul central slovac adus de giuleşteni în această vară de la Banik Ostrava, pentru 250.000 de euro. Tehnicianul ar fi optat pentru transferul unui jucător din Superliga, Denis Ciobotariu, de la Sepsi.

Marius Şumudică: "Blazek are două viteze: încet şi tiptil"

"În loc să dai 300.000, 400.000 pe Blazek îl iei pe Ciobotariu de la Sepsi. Nu se poate, aş fi dat mâine cu ochii închişi 300.000, 400.000 de euro. Joacă în sistemul cu trei fundaşi, dar şi cu patru, joacă şi fundaş dreaptă. Are talie, e un băiat cuminte şi tu aduci jucător de afară. Blazek are două viteze: încet şi tiptil", a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicadan sucuuta arad 

viewscnt
Articole similare