You are here:

Decepţia lui Ion Crăciunescu! Cu ce se ocupă fiul său, după 96 de meciuri în Liga 1: "E alegerea lui, n-am ce face. Îmi pare rău că n-a făcut altceva"

Decepţia lui Ion Crăciunescu! Cu ce se ocupă fiul său, după 96 de meciuri în Liga 1: "E alegerea lui, n-am ce face. Îmi pare rău că n-a făcut altceva"galerie foto

Special

Comentarii

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a vorbit despre Teo Crăciunescu şi a recunoscut că a contribuit la retragerea fiului din arbitraj. De asemenea, a dezvăluit că şi-ar fi dorit o altă traiectorie în viaţă pentru el, după 2015.

Decepţia lui Ion Crăciunescu în momentul în care a vorbit despre fiul său: "E băiat cuminte. Ce face acum e alegerea lui, nu am ce face"

Ion Crăciunescu a fost invitat la Eurocast 2024, unde a vorbit despre cariera impresionantă din arbitraj. Arbitru FIFA din 1984, Ion Crăciunescu a condus peste 200 de jocuri în fotbalul intern şi peste 80 de meciuri internaţionale. 

Ion Crăciunescu a spus că a fost ofertat de George Copos pentru a veni la Rapid, iar la final a vorbit despre familia sa. 

Deşi are o relaţie bună cu fiul său, Ion Crăciunescu şi-ar fi dorit altceva pentru Teo Crăciunescu, arbitrul care s-a retras în 2015, oficial din cauza probelemlor la spate. 

Ion Crăciunescu, despre fiul său: "Îmi pare rău că-l criticam"

"Da, (n.r. - arbitrajul) n-a fost nereuşita lui. Eu l-am făcut să se retragă, că mi s-a părut că e un suflet prea bun şi în arbitraj nu trebuie să pui suflet mult. Uneori era tolerant din compasiune şi nu există asta în arbitraj. Trebuie să fii rece şi un judecător. El, dacă vedea că sunt unii mai amărâţi, era sufletist. Cu sentimente nu merge. 

Da, îmi pare rău că-l criticam (n.r. - din funcţia de preşedinte al CCA), că e un băiat excepţional. Ştiţi ce băiat cuminte este? Aşa, cu frica lui Dumnezeu. 

S-a lăsat de arbitraj, s-a apropiat mult de biserică. E alegerea lui, o respect, n-am ce face, dar parcă aş fi vrut să facă altceva. Vorbim, ne înţelegem, vorbim, dar repet că îmi pare rău că n-a mers pe drumul acesta de a face altceva", a spus Ion Crăciunescu, la Eurocast 2024, de pe site-ul de YouTube al Orange Sport. 

Teo Crăciunescu a debutat în septembrie 2001 în Liga 1 şi a condus 96 de partide. Nu a oficializat finale de Cupa României şi nu a făcut pasul spre un EURO sau Cupa Mondială. 

FOTO: Arbitrul central Teodor Crăciunescu, în Dinamo - Inter Curtea de Argeş, 0-1, în Liga 1, pe 7 august 2009

Afla mai multe despre: ion craciunescufiu ion craciunescuteo craciunescu arbitru 

viewscnt
Articole similare