You are here:

Panduru a rămas mască când l-a văzut pe jucătorul de la Dinamo: „E prea de tot! Uită-te şi tu la el”

Panduru a rămas mască când l-a văzut pe jucătorul de la Dinamo: „E prea de tot! Uită-te şi tu la el”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut duelul din Gruia cu CFR Cluj, scor 2-3, în prima etapă a noului sezon de Superligă.

Fotbalistul lui Dinamo, luat în colimator de Basarab Panduru după meciul cu CFR Cluj

Dinamoviştii au început foarte bine meciul din Gruia, iar eleviil lui Zeljko Kopic conduceau cu scorul de 2-0 după golurile reuşite de Cîrjan şi Abdallah. Basarab Panduru a urmărit meciul şi a observat un detaliu interesant.

După ce a reuşit să înscrie golul de 2-0, Hakim Abdallah, atacantul lui Dinamo, nu s-a bucurat prea mult, ba dimpotrivă. Fotbalistul bucureştenilor a fost rezervat şi a preferat să nu facă sărbătoare din reuşita împotriva clujenilor.

„Ce a făcut Abdallah la golul 2? La un moment dat am avut impresia că a jucat la CFR şi că se nu bucură. A fost simplu rău de tot golul ăsta, de asta poate nu se bucură. E de mare valoare el, nu-şi permite să se bucure.

Uită-te la el, am crezut că este anulat golul, nu ştiam ce să mai cred. E prea de tot totuşi, e golul de 2-0”, a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

Ce a spus Cîrjan după CFR Cluj - Dinamo

"Ştiam că va fi un meci foarte greu, nu ne-a fost frică, am venit să jucăm fotbal, să câştigăm, dar s-a văzut experienţa lor. Au dominat repriza a doua şi au dominat pe final. 

Mă bucur că am marcat, doream să marchez şi să joc, sezonul trecut a fost foarte greu pentru mine, s-a întâmplat ce s-a întâmplat şi am vrut să marchez. Nu vreau să vorbesc despre anul trecut, vreau să demonstrez pe teren şi să fac ceea ce iubesc.

Dacă jucăm ca în prima repriză, nu avem probleme. Sperăm să o ţinem aşa, analizăm greşelile şi săptămâna următoare vom face un meci mai bun", a spus Cătălin Cîrjan, după primul meci din actualul sezon al Superligii. 

Afla mai multe despre: basarab panduruabdallahdinamo 

viewscnt
Articole similare