You are here:

"Sezonul trecut a fost foarte greu pentru mine". Panduru a fost cucerit de Cîrjan, după ce l-a ascultat: "E de mare clasă ce a făcut"

"Sezonul trecut a fost foarte greu pentru mine". Panduru a fost cucerit de Cîrjan, după ce l-a ascultat: "E de mare clasă ce a făcut"

Dinamo București

Comentarii

Cătălin Cîrjan a început sezonul cu gol marcat la Dinamo, deşi echipa sa a pierdut. Imediat a primit primele laude pentru faza de la primul al meciului.

Basarab Panduru l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan, după CFR Cluj - Dinamo 3-2

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Dinamo, într-un meci din prima etapă a Superligii, în care a revenit de la 0-2.

A fost o primă parte reuşită de meci pentru "câini", care au deschis scorul prin Cătălin Cîrjan, în minutul 14, după o fază superbă, de la dribling până la finalizare. 

La Dinamo, fotbalistul care s-a despărţit de Rapid a simţit că poate primi mai multe minute, iar la finalul înfrângerii din Gruia a tras concluziile startului de stagiune. 

"Ştiam că va fi un meci foarte greu, nu ne-a fost frică, am venit să jucăm fotbal, să câştigăm, dar s-a văzut experienţa lor. Au dominat repriza a doua şi au dominat pe final. 

Mă bucur că am marcat, doream să marchez şi să joc, sezonul trecut a fost foarte greu pentru mine, s-a întâmplat ce s-a întâmplat şi am vrut să marchez. Nu vreau să vorbesc despre anul trecut, vreau să demonstrez pe teren şi să fac ceea ce iubesc. Dacă jucăm ca în prima repriză, nu avem probleme. Sperăm să o ţinem aşa, analizăm greşelile şi săptămâna următoare vom face un meci mai bun", a spus Cătălin Cîrjan, după primul meci din actualul sezon al Superligii. 

La Prima Sport, Basarab Panduru l-a lăudat pe fostul jucător de la Arsenal, pentru e a făcut în CFR Cluj - Dinamo 3-2

"Asta e de mare clasă ce a făcut şi cum a căzut Kresic cu capul în iarbă... El vrea să facă ceva. El vrea să lase mingea să treacă de Kresic, apoi să o ia pe poziţie viitoare, dar uite cum finalizează. Bravo lui, mi-a plăcut. Va juca mai mult şi că nu prea are cine să joace", a spus Basarab Panduru. 

"Dinamo n-a învăţat nimic din sezonul trecut, atunci când pierdeau meciuri în minutele de prelungire. Spuneam cum arată Dinamo la început şi după minutul 80 în meciuri. Dacă nu ai bancă, nu faci schimbări. Acum, dacă îţi dai seama că nu te pot ajuta tinerii, bagi unul, bagi doi, dar nu-i bagi pe toţi", a adăugat expertul. 

Afla mai multe despre: catalin cirjancatalin cirjan dinamocfr cluj dinamo 

viewscnt
Articole similare