You are here:

CFR Cluj - Dinamo 3-2. Meci nebun în Gruia. Echipa lui Dan Petrescu a revenit de la 0-2 şi a dat marea lovitură în prelungiri | VIDEO

CFR Cluj - Dinamo 3-2. Meci nebun în Gruia. Echipa lui Dan Petrescu a revenit de la 0-2 şi a dat marea lovitură în prelungiri | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat meciul din prima etapă a noului sezon din Superliga, scor 3-2, cu Dinamo. Echipa lui Dan Petrescu a fost condusă cu 2-0, însă a revenit şi a marcat golul victoriei în minutul 90+3.

CFR Cluj - Dinamo 3-2

Au marcat: Deac '42 (penalty), Birligea '52, Tachtsidis '90+3 / Cîrjan '14, Abdallah '34

Echipele de start:

CFR Cluj: Sava - Thaqi, Kresic, Ilie, Camora - Artean, Keita, Tachtsidis - Deac, Michael, Kamara
Rezerve: Hindrich, Mogoş, Abeid, Boben, Ajeti, Filip, Păun, Fica, Nkololo, Lucaci, Korenica, Birligea

Dinamo: Golubovic - Costin, Boateng, Homawoo, Opruţ - Milanov, Gnahore, Cîrjan - Abdallah, Astrit, Politic
Rezerve: Ailiesei, Paşcalău, Licsandru, Borduşanu, Bani, Patriche, Caragea, Irimia, Rotund, Amzar, Florescu

Min. 90+3 - GOOOOOOOOOOOL CFR Cluj! Birligea se distrează în careul de 16 metri cu fundaşii lui Dinamo şi îi pasează la marginea careului lui Tachtsidis, care marchează cu o execuţie plasată.

Min. 52 - Intrat la pauză în teren, Birligea profită de o serie de erori în apărarea lui Dinamo şi egalează pentru CFR Cluj.

Min. 42 - GOOOOOOOOL CFR Cluj! Deac transformă fără probleme un penalty obţinut de Artean, după o intervenţie neglijentă a lui Politic.

Min. 34 - GOOOOOOOOL Dinamo! Abdallah profită de o altă eroare din defensiva CFR-ului şi marchează pentru 2-0, după o centrare venită de la Politic.

Min. 14 - GOOOOOOOOL Dinamo! Cîrjan reuşeşte o fază superbă şi deschide scorul pentru oaspeţi. Mijlocaşul venit în această vară i-a strecurat mingea printre picioare lui Kresic, apoi l-a executat pe Sava cu o "scăriţă" de efect.

Min. 3 - Dinamo cere un penalty după intervenţia lui Camora asupra lui Abdallah. În urma verificărilor făcute de sistemul VAR, brigada de arbitri a reluat jocul fără să acorde lovitură de la 11 metri pentru oaspeţi.


LIVE VIDEO | CFR Cluj - Dinamo, de la 19:00

CFR Cluj începe în forţă noul sezon de Superligă, acasă, în compania celor de la Dinamo. După ce au ratat titlul în sezonul precedent, Dan Petrescu şi elevii său sunt hotărâţi să înceapă cu dreptul noua stagiune, dar misiunea lor va fi una dificilă.

Dinamoviştii au stabilitate pe partea tehnică, având în vedere că oamenii din conducere i-au oferit încredere totală lui Zeljko Kopic. De asemenea, clubul bucureştean s-a întărit serios în această vară, existând astfel numeroase premise pentru un meci spectaculos.

CFR Cluj - Dinamo, echipele probabile:

  • CFR Cluj (4-3-3): Sava - Thaqi, Ajeti, M. Ilie, Abeid - Muhar, Avounou, Tachtsidis - Deac, Michael, Ad. Păun
  • Antrenor: Dan Petrescu
  • Dinamo Bucureşti (4-3-3): Golubovic - Costin, Boateng, Homawoo, Opruţ - Milanov, Gnahore, Cîrjan - Politic, Abdallah, Bani
  • Antrenor: Zeljko Kopic

Kopic, optimist înainte de meciul cu CFR Cluj

„Sunt satisfăcut de eforturile jucătorilor din perioada de pregătire, suntem într-o formă bună, moralul este ridicat, mă aştept să facem o partidă bună cu CFR Cluj. Oricine îşi doreşte să înceapă sezonul cu dreptul. Vom da totul pentru a avea un sezon mai bun, mai stabil în evoluţii şi rezultate.

Un sezon mai bun înseamnă să nu mai fim la retrogradare. Vrem să fim mai aproape de echipele care se vor lupta pentru play-off, vrem să fim acolo, să jucăm mai bine. Cu siguranţă, vrem să reducem ecartul faţă de echipele care se vor lupta pentru play-off. Unii jucători au venit la timp, încă aşteptăm unele transferuri”, a spus Kopic la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cfr clujdinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare