You are here:

Gigi Becali, copleşit de emoţii la nunta lui Ianis Hagi: "Te încearcă un sentiment, trece timpul, parcă ieri era Gică la nunta lui"

Gigi Becali, copleşit de emoţii la nunta lui Ianis Hagi: "Te încearcă un sentiment, trece timpul, parcă ieri era Gică la nunta lui"

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a fost prezent la nunta lui Ianis Hagi, nunta anului în fotbalul românesc.

Patronul celor de la FCSB nu a absentat la nunta lui Ianis Hagi, una dintre cele mai mari evenimente ale verii, în lumea fotbalului din România. Becali s-a afişat alături de soţia sa, Luminiţa, la petrecere. Finanţatorul "roş-albaştrilor" a vorbit atât despre fericirea celor doi miri, cât şi despre speranţele pe care şi le pune în Ianis Hagi, din punct de vedere fotbalistic.

Gigi Becali: "Sunt unii jucători care, cu vârsta, cresc în valoare. Aşa cred că va fi cu Ianis"

"Copii mulţi, biserică, duminica şi împărtăşiţi copiii. Esenţial, cel mai important lucru. Ce emoţii să aibă Ianis? Un fotbalist de performanţă mai are emoţii? Nu mai există emoţii acum, cum era pe vremuri. Sunt unii jucători care, cu vârsta, cresc în valoare. Aşa cred că va fi cu Ianis.", a spus Becali, la Antena 1.

Întrebat dacă va dansa la nunta lui Ianis Hagi, Becali a avut o discuţie pe această temă cu soţia sa.

"Eu vreau să mă abţin (n.r. râde) Nevastă-mea mi-a zis: 'Vezi că poate te ia trenul'. Mă apucă trenul, imediat ies.", a mai spus Becali.

Latifundiarul din Pipera s-a emoţionat atunci când şi-a amintit de nunta tatălui lui Ianis, Gheorghe Hagi şi a remarcat, nostalgic, trecerea ireversibilă a timpului.

"Tradiţii nu se mai ţin acum. Cel mai important e când se dă inelul, care e simbolul dragostei. Inelul de logodnă, asta simbolizează. Te încearcă un sentiment, aşa, trece timpul, trece viaţa şi ne vom duce. Parcă ieri era, când era Gică la nuntă la el. Şi acum, nunta lui Ianis. Şi eu, 66 de ani, nici nu îmi vine să cred că îi am", a încheiat Becali.

Afla mai multe despre: gigi becaligheorghe hagiianis haginunta ianis hagi 

viewscnt
Articole similare