You are here:

"Fake!". MM Stoica a intervenit şi a renegat transferul unui atacant la FCSB: "A dat pe toate reţelele posibile declaraţii de dragoste”

"Fake!". MM Stoica a intervenit şi a renegat transferul unui atacant la FCSB: "A dat pe toate reţelele posibile declaraţii de dragoste”

FCSB

Comentarii

FCSB şi-ar putea întări ofensiva cu un atacant dorit în trecut de Gigi Becali, iar Mihai Stoica (59 de ani) a vorbit despre acest aspect.

Mihai Stoica, despre un atacant trecut prin campionatul României: ”Problema e în felul următor”

FCSB şi-a început sezonul şi în Superliga României, cu o remiză în faţa lui U Cluj (1-1). Gigi Becali a reacţionat şi şi-a exprimat opinia cu privire la fiecare jucător pe care l-a văzut la treabă.

Dar transferurile la campioana României pot continua. Printre acestea ar putea fi şi Arnold Garita, conform Gsp. Atacantul de 29 de ani este o dorinţă mai veche a lui Gigi Becali, iar, potrivit sursei citate, acesta s-ar fi înţeles deja cu formaţia bucureşteană.

În sezonul precedent, Arnold Garita a jucat la Al Faisaly, din Arabia Saudită. Aceasta a promovat din liga a doua în elita fotbalului saudit. Pentru Al Faisaly, Garita a jucat 33 de meciuri şi a livrat 12 goluri şi patru pase decisive.

Mai mult, sursa menţionată a înaintat chiar şi un posibil salariu pe care l-ar câştiga Arnold Garita la FCSB: 20.000 de euro lunar. Chestionat despre acest subiect, Mihai Stoica a avut următorul răspuns.

”Ştii episodul ăla din Seinfield cu 'Fake, fake, fake'. Aşa zic şi eu: 'Fake'. A dat pe toate reţelele posibile declaraţii de dragoste. Nu l-am văzut jucând că nu este monitorizat liga a doua din Arabia. Nu mă interesează subiectul ăsta. Gigi poate să facă ceva. 

Sunt de acord cu asta (n.r. ca Gigi Becali să mai aducă un atacant). Problema e în felul următor. Noi vom juca cel mai important meci al anului 2024, al sezonului 2024-2025 în cupele europene, contra lui Maccabi Tel Aviv şi cine ar putea să vină? Să facă ceva în meciul ăsta important”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

”La 20.000 de euro, poţi să te îndrăgosteşti subit aşa. Vorbesc serios”, a adăugat, pe un ton glumeţ, şi comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu.

Cel mai nou transfer realizat de Gigi Becali la FCSB este cel al lui William Baeten, adus de la FCU Craiova.

Afla mai multe despre: fcsbarnold garitamihai stoicasuperligatransfer fcsb 

viewscnt
Articole similare