You are here:

Marius Şumudică, viteaz cu titularul naţionalei României! "O să vezi că ţi se schimbă viaţa alături de mine". Discuţia care l-a convins

Marius Şumudică, viteaz cu titularul naţionalei României! "O să vezi că ţi se schimbă viaţa alături de mine". Discuţia care l-a convins

Echipa națională

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) este unul dintre antrenorii români liberi de contract în momentul de faţă, dar la cel mai recent pe care l-a antrenat i-a influenţat în mod decisiv cariera unui fotbalist român, care a fost între timp şi la EURO 2024 cu naţionala României.

În cadrul celui mai nou episod din ”Sportcast cu Sile”, un Podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă, a fost invitat Denis Drăguş. Acesta este numele fotbalistului amintit mai sus.

Internaţionalul român tocmai ce a avut parte de cea mai importantă perioadă din viaţa şi cariera lui. S-a căsătorit cu Vanessa, a fost cu naţionala României la Campionatul European, este component al generaţiei intitulate ”Generaţia de suflet” şi a prins un transfer important în carieră, la Trabzonspor, echipa de pe locul 3 în Superliga Turciei, la finalul sezonului trecut.

Iar la o mare parte din succesul pe care l-a avut în acest an a contribuit şi Marius Şumudică, pe care l-a avut antrenor la Gaziantep şi sub comanda căruia a avut cel mai bun randament ca fotbalist.

Iar în cadrul Podcastului Orange Sport, Drăguş a vorbit despre influenţa pe care Şumudică a avut-o asupra sa. Acesta i-a devenit şi naş de cununie internaţionalului român.

"Când m-a sunat prima dată şi mi-a zis... Are un stil de chiar te face să crezi tot ce spune, din suflet, iar el vorbeşte din suflet. Simţi că e sincer şi mi-a spus că... De aia am şi plecat, că începusem ca rezervă la Standard, jucasem, mă gândisem să rămân, nu mai voiam să plec. 

<<O să vezi că ţi se schimbă viaţa alături de mine, datorită mie>>, iar când mi-a spus asta am simţit ceva în momentul ăla şi am zis că vreau să lucrez alături de el. 

Simte jucătorul şi jocul foarte bine, ştie să se adapteze în funcţie de ce are în faţă şi de ce are în mână. Şi în partea de a şti cum să scoată maximum de la jucători, nu doar de la mine, că au fost exemple de jucători cu ani senzaţionali alături de el. Max (n.r. - Alexandru Maxim) a continuat să aibă cifre incredibile la Gaziantep. 

Da, sper să avem posibilitatea de a mai lucra împreună. Am mai vorbit cu el şi spunea că nu ştie dacă ne mai întâlnim, dar clar că dacă mai e o oportunitate ne dorim".

Da, mi-a părut rău că a plecat (n.r. - de la Gaziantep). Înainte de Crăciun eram pe locul 10, am avut ghinion, am luat goluri în prelungiri şi am crezut că o să se termine cu salvarea de la retrogradare, cu el alături, cu toată lumea fericită”, a declarat Drăguş, la SportCast cu Sile, conform Orange Sport.

La doar câteva zile de la nunta impresionantă pe care a avut-o, Denis Drăguş şi-a făcut prezenţa în cantonamentul celor de la Tranbzon, noua sa echipă.

”După nuntă mai am patru, cinci zile libere. Plec în Ungaria două zile şi pe 18 începem la Trabzon. Cunosc parte din colegi, cunosc campionatul, am şi un fost coleg de la Standar. Am prieteni din Trabzon şi nu sunt tensionat. 

Vreau să mă depăşesc de la sezon la sezon, că e un gol, două, cinci peste, doar să fie peste. Cum a fost cu România la Euro îmi doresc să fie şi la Trabzon, să ne batem cu Galata, Fener, că asta aşteaptă fanii, să câştigi”, a adăugat noul jucător al celor de la Trabzonspor.

În vârstă de 25 de ani, Denis Drăguş a adunat 15 meciuri şi trei goluri în tricoul echipei naţionale a României.

Afla mai multe despre: denis dragusmarius sumudicasporcast cu sileorange sportromaniaeuro 2024echipa nationala 

viewscnt
Articole similare