You are here:

Denis Drăguş a numit cei doi antrenori care i-au salvat cariera: „Mi-au dat încrederea de care orice jucător are nevoie!”

Denis Drăguş a numit cei doi antrenori care i-au salvat cariera: „Mi-au dat încrederea de care orice jucător are nevoie!”

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş consideră că Marius Şumudică şi Gică Hagi sunt cei mai importanti antrenori din cariera sa.

Cine sunt antrenorii care i-au salvat cariera lui Denis Drăguş

Atacantul echipei naţionale nu i-a uitat pe cei doi antrenori care i-au salvat cariera în cele mai dificile momente. Într-un interviu exclusiv pentru Orange Sport, Drăguş i-a menţionat pe Şumudică şi Hagi, explicând în parte meritul fiecărui tehnician în cariera sa.

„Hagi şi Şumudică sunt cei mai importanţi antrenori din cariera mea. Domnul Hagi pentru că m-a aruncat în luptă când nu mă ştia nimeni şi numai el mă cunoştea şi a avut încredere, iar apoi Şumi mai departe pentru că atunci când nimeni nu mai credea m-a ajutat şi mi-a dat încrederea de care orice jucător are nevoie.

Pentru mine Şumudică este o persoană care a însemnat mult şi care o să însemne mereu mult pentru că mi-a redat şansa să joc şi să particip la acest European”, a spus Denis Drăguş, în exclusivitate pentru Orange Sport. 

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

”Rămâne Edi Iordănescu la echipa naţională?”. Ce crede Denis Drăguş

”Noi sperăm să rămână, acum e decizia dânsului. Cred că indiferent de ce se va întâmpla nu cred că poate să fie nici tras la raspundere, nici blamat. A facut lucruri extraordinare, a creat grupul ăsta superb, niciodată nu am spus-o doar aşa să fie spus când ne numeam grup, familie. 

Chiar nu ştiu (n.r. dacă rămâne). Calitatea principală este faptul că analizează totul, e atent la toate detaliile, disciplina pe care a insturat-o în grup şi cum a ştiut să gestioneze grupul ăsta. A reuşit să ne facă pe fiecare să ajungem la cel mai bun nivel”, a declarat Denis Drăguş la SportCast cu Sile.

Afla mai multe despre: denis dragusgica hagimarius sumudica 

viewscnt
Articole similare