You are here:

Un nou transfer pregătit de Gheorghe Hagi la Farul, pentru debutul în noul sezon. "Regele" vrea să aducă un fotbalist crescut de Rennes

Un nou transfer pregătit de Gheorghe Hagi la Farul, pentru debutul în noul sezon. "Regele" vrea să aducă un fotbalist crescut de Rennes

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa este pe cale să debuteze în noul sezon din Superliga. "Marinarii" înfruntă nou-promovata Unirea Slobozia în prima etapă de campionat.

Constănţenii sunt gata de debutul în noul sezon. Gheorghe Hagi a realizat deja o serie de transferuri importante, în această vară. Gabi Iancu, Mihai Bălaşa, Răzvan Ducan şi Andrei Ciobanu sunt printre fotbaliştii aduşi la malul mării în această vară. Gheorghe Hagi a pus ochii pe un fotbalist al celor de la FC Voluntari, formaţie retrogradată în eşalonul secund la capătul sezonului trecut.

Reveniri importante în această vară, la Farul

Este vorba de George Merloi, unul dintre cei mai creativi fotbalişti din lotul ilfovenilor. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani, trecut pe la echipele de juniori ale celor de la Stade Rennes şi FCSB, a intrat în vizorul managerului de la Farul, anunţă Prosport.

Conform sursei citate, Gheorghe Hagi este pe cale să-l aducă pe Merloi la Farul fără să achite vreo sumă de transfer, însă, le vor acorda celor de la FC Voluntari un procent de 50% dintr-un viitor transfer al fotbalistului născut în Bucureşti.

Merloi a avut parte de un final de sezon convingător, alături de FC Voluntari. Revenit după o lungă perioadă de recuperare, cauzată de o ruptură a ligamentelor încrucişate, Merloi are şanse mari să evolueze în prima divizie şi în noul sezon.

Cotat la 350.000 de euro, de specialiştii de la transfermarkt.com, Merloi a evoluat în 104 partide la nivelul Superligii şi a reuşit să înscrie de 12 ori. Pe lângă perioada sa la FC Voluntari, Merloi a mai evoluat pentru Astra Giurgiu şi Academica Clinceni, la nivelul primei divizii.

Afla mai multe despre: farul constantagheorghe hagigeorge merloisuperliga 

viewscnt
Articole similare