You are here:

"E frustrant". Fotbalistul de la FCSB care "are nevoie de o înjecţie de moral" după EURO 2024: "Este obişnuit titular"

"E frustrant". Fotbalistul de la FCSB care "are nevoie de o înjecţie de moral" după EURO 2024: "Este obişnuit titular"

FCSB

Comentarii

FCSB i-a trimis în lotul naţional pentru EURO 2024 pe Ştefan Târnovanu, Adrian Şut, Darius Olaru şi Florinel Coman, iar Mihai Stoica a vorbit despre fotbalistul care "are nevoie de o înjecţie de moral".

Edi Iordănescu i-a oferit doar 24 de minute, iar acum "are nevoie de o înjecţie de moral" la FCSB: "E oarecum frustrant"

Imediat după ce naţionala a scris istorie la EURO 2024, unde a atins faza optimilor de finală, sezonul a început şi pentru echipele de club. FCSB a jucat primul meci european, cu Virtus, scor 7-1, în primul tur preliminar Champions League, iar Darius Olaru a fost printre remarcaţi, după ce a reuşit hat-trick-ul. 

Căpitanul de la FCSB nu are acelaşi statut şi la echipa naţională. Sub comanda lui Edi Iordănescu nu este titular, iar la EURO 2024 a prins doar 24 de minute, 22 de minute cu Belgia şi două minute cu Ţările de Jos. 

La scurt timp după ce FCSB s-a distrat în San Mario, MM Stoica a vorbit şi despre Darius Olaru, care vrea să demonstreze ce poate pentru FCSB. 

"Da, golurile au fost frumoase. Da, m-am bucurat foarte mult pentru Olaru, că el are nevoie de o înjecţie de moral, că ştii cum e? Eşti căpitanul echipei campioane, te duci la turneul final (n.r. - EURO 2024), dar la turneul final eşti aşa uneori rezervă neutilizată, mai intri puţin din când în când. 

E oarecum frustrant, nu te poţi simţi în largul tău când eşti obişnuit titular, să fii un jucător exponenţial cum este el la noi. E bine că a marcat. Voiam să-l văd că marchează, e clar", a declarat MM Stoica, la Prima Sport. 

Florinel Coman a fost jucătorul de la FCSB cu cele mai multe minute la EURO 2024: 62 de minute cu Ucraina şi 58 de minute cu Slovacia. Cu Ţările de Jos, fotbalistul transferat la Al Gharafa nu a fost în lot. 

Adrian Şut şi Ştefan Târnovanu nu au intrat pe teren pentru România la Campionatul European din Germania. 

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21 00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: mm stoicadarius olaruedi iordanescuvirtus fcsb 

viewscnt
Articole similare