You are here:

Poli Iaşi, trei transferuri într-o singură zi. Au adus doi jucători străini, dar şi un fotbalist de la FCSB

Poli Iaşi, trei transferuri într-o singură zi. Au adus doi jucători străini, dar şi un fotbalist de la FCSB

Poli Iași

Comentarii

Politehnica Iaşi a oficializat trei transferuri în aceeaşi zi. Este vorba de Robert Miskovic, Florian Kamberi şi Matei Tănasă.

Formaţia din play-out-ul sezonului trecut şi-a modificat semnificativ lotul faţă de sezonul trecut, stagiune încheiată pe primul loc în afara "zonei roşii" din Superliga. Fotbalişti precum Adel Bettaieb, Silviu Lung Jr, Sergiu Buş, Carlos Jatoba şi Matija Katanec au părăsit formaţia din Copou.

Perioadă de transferuri ocupată pentru Poli Iaşi

În această vară, ieşenii au transferat fotbalişti precum Claudio Silva, Goncalo Texeira, Valentin Gheorghe, Tailson, David Atanaskoski, Jesus Fernandez şi Guillherme, alături de cei trei transferaţi în săptămâna în ieşenii vor debuta în noul sezon din Superliga.

Florian Kamberi, un atacant albanez în vârstă de 29 de ani, reprezintă cea mai sonoră venire din ultima perioadă, la Iaşi.

"Atacantul Florian Kamberi a semnat contractul cu Poli Iaşi. Născut la data de 8 martie 1995 în Elveţia, fotbalistul albanez cu talia de 1,89m, are aproape 300 de jocuri oficiale în carieră, multe dintre ele în campionate importante din Europa, precum cel din Scoţia, Elveţia, Germania sau Croaţia.", au transmis cei de la Poli Iaşi, în legătură cu transferul atacantului albanez.

Cât despre Robert Miskovic, fundaşul central croat adus de la Banik Ostrava, moldovenii au scris următoarele: 

"Mijlocaşul central de picior drept Robert Miskovic a semnat contractul cu Poli Iaşi. Născut la data de 20 octombrie 1999 la Igolstadt (Germania), fotbalistul care are şi cetăţenie croată, cu talia de 1,90m, a venit de la Banik Ostrava (Cehia). A bifat şi 4 selecţii la naţionala U20 a Croaţiei."

Matei Tănasă este un fotbalist în vârstă de 18 ani născut la Iaşi, care în ultimul sezon a evoluat pentru Gloria Buzău, o formaţie care a reuşit promovarea în prima divizie, la capătul stagiunii trecute.

Trecut şi pe la FCSB, acesta a evoluat în doar două partide pentru echipa de seniori a Campioanei României.

"Matei Tănasă a semnat contractul de jucător profesionist cu Poli Iaşi. Născut la data de 8 octombrie 2005, tânărul fotbalist polivalent, cu talia de 1,80m, s-a format la Didi Junior Iaşi, de unde a ajuns la FCSB. În sezonul trecut a evoluat de 27 de ori pentru Gloria Buzău, cu care a promovat în Superligă.", au scris ieşenii, despre noul lor transfer.

Afla mai multe despre: poli iasimatei tanasarobert miskovicflorian kamberi 

viewscnt
Articole similare