You are here:

Neil Lennon, războinic înainte de debutul în Superliga: "Nu îmi e frică de nicio echipă". Antrenorul Rapidului vrea să aducă un nou jucător

Neil Lennon, războinic înainte de debutul în Superliga: "Nu îmi e frică de nicio echipă". Antrenorul Rapidului vrea să aducă un nou jucător

Rapid

Comentarii

Rapid debutează în noul sezon din Superliga într-un meci împotriva celor de la UTA Arad. Va fi şi debutul noului tehnician al giuleştenilor, Neil Lennon.

Neil Lennon este faţă în faţă cu debutul său în Superliga, un nou campionat pentru tehnicianul nord-irlandez. Multiplu campion alături de Celtic, în Premiership, Lennon a avut parte de o experienţă şi în campionatul din Cipru, la Omonia Nicosia, acolo unde a reuşit să cucerească o Cupă a Ciprului, în sezonul 2021/2022.

Rapid joacă în deplasare împotriva celor de la UTA Arad în prima etapă a noului sezon. Giuleştenii vor avea parte de un duel dificil, în condiţiile în care ambele echipe vor avea nevoie de câteva etape pentru a prinde ritmul competiţiei. Tehnicianul Rapidului a prefaţat partida care va avea loc sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:15.

"Suntem foarte încântaţi că a venit startul sezonului, dar ştim că jucătorii nu vor fi la nivelul maxim în primele 3-4 meciuri, ştim că va fi un meci greu, ne respectăm adversarul, dar încerăm să fim pozitivi. 

Câteodată vrei să joci cu echipele bune mai devreme, pentru că nu au consistenţă, dar programul este aşa cum este, dacă vrei să ai succes trebuie să fii pozitiv.", a declarat Neil Lennon, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu UTA.

Lennon a vorbit şi despre liderul vestiarului celor de la Rapid, Cristi Săpunaru, căruia îi va garanta minute de joc şi în noul sezon. Antrenorul giuleştenilor a anunţat şi faptul că îşi doreşte să aducă un nou jucător, pentru a-şi completa lotul.

Neil Lennon: "Poate vom mai aduce un jucător"

"Este un atlet grozav, pentru cineva care are 40 de ani este incredibil să fii în condiţia fizică în care el se află şi să ai mentalitatea lui, nu avem nimic decât admiraţie pentru el. La fel ca toată lumea, este un jucător important pentru echipă, o să fie folosit de-a lungul sezonului atunci când vom avea nevoie.

Fiecare antrenor vrea mai mulţi jucători. Acum mai facem monitorizări, dar sunt mulţumit de lot, avem multe variante pe fiecare poziţie, poate vom mai aduce un jucător.", a continuat Lennon.

Noul antrenor din Giuleşti a numit posibilele adversare ale Rapidului în lupta pentru titlul din Superliga, în noul sezon şi îşi doreşte să aducă Rapidul înapoi în bătălia la titlu, până în ultimele etape.

"Nu îmi e frică de nicio echipă, dar respect adversarii. E FCSB, campioana din sezonul trecut, Craiova, Farul, Cluj, cu Petrescu înapoi, ştie cum să câştige un titlu aici. Sunt 5-6 echipe care se bat la campionat, vreau ca Rapid să fie în această conversaţie.", a mai spus Lennon.

Afla mai multe despre: rapidneil lennonuta aradsuperliga 

viewscnt
Articole similare