You are here:

Neil Lennon, primele impresii despre Bucureşti: "Sunt îndrăgostit de oraş". Ce l-a impresionat cel mai mult

Neil Lennon, primele impresii despre Bucureşti: "Sunt îndrăgostit de oraş". Ce l-a impresionat cel mai mult

Rapid

Comentarii

Neil Lennon, noul antrenor principal al celor de la Rapid, a dezvăluit ce părere are despre Bucureşti după primele săptămâni petrecute la Rapid.

Antrenorul nord-irlandez al giuleştenilor a recunoscut faptul că este impresionat de oraş, iar atmosfera din Capitală este pe placul său, pe lângă alţi factori. Atât oamenii cât şi persoanele din club l-au impresionat pe Lennon, care este motivat să facă performanţă în Giuleşti.

Neil Lennon: "Vremea e minunată, uneori puţin cam cald. Patronul a fost uimitor"

"Locuiesc în Bucureşti, iubesc Bucureştiul, sunt îndrăgostit de oraş, sunt aici de doar 3-4 săptămâni. Parcurile, oamenii, râurile, atmosfera. Restaurantele sunt grozave. Oamenii sunt foarte prietenoşi, am avut noroc să fiu aici într-o perioadă în care echipa naţionala juca la EURO, toată lumea era entuziasmată, galben peste tot, românii fiind foarte mândri.

Vremea este minunată, uneori e puţin cam cald, dar e grozavă. Nu îmi displace nimic până acum, clubul s-a purtat foarte frumos cu mine, patronul a fost uimitor, oamenii şi staff-ul au fost fantastici. Acest lucru te motivează să faci performanţă pentru ei.", a spus Neil Lennon, la Rapid TV.

Neil Lennon va avea parte de un debut dificil în Superliga. UTA Arad este prima adversară a Rapidului în noul sezon. Rapidiştii vor juca în deplasare la Arad, sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:15. Giuleştenii au avut parte de un cantonament în Slovenia, în această vară şi speră că noile achiziţii, alături de fotbaliştii reveniţi de la echipele la care au fost împrumutaţi în sezonul trecut, îşi vor face simţită prezenţa în acest debut de campionat.

 

Afla mai multe despre: rapidneil lennonsuperliga 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul