You are here:

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon. Sârbul, iritat de fanii din tribune: "Am jucat în medii mult mai ostile"

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon. Sârbul, iritat de fanii din tribune: "Am jucat în medii mult mai ostile"

Tenis

Comentarii

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, locul 2 mondial, s-a calificat, luni, în sferturi la Wimbledon. El este pentru a 60-a oară în sferturi la un grand slam.

Djokovic a trecut în optimi de danezul Holger Rune, favorit 15, scor 6-3, 6-4, 6-2. Meciul a durat două ore şi patru minute. Pentru Djokovic este al 15-lea sfert de finală la Wimbledon. În sferturi, el va evolua împotriva lui Alex de Minaur, favoritul 9 al turneului din Regatul Unit.

La finalul meciului cu Rune, Djokovic a afirmat că fanii au dat dovadă de lipsă de respect la adresa sa, prin manifestările de susţinere pentru danez.

Novak Djokovic: "Nu accept asta, e o scuză pentru a mă huidui"

"Pentru toţi fanii care au avut respect şi au rămas aici în seara asta, vă mulţumesc din adâncul inimii mele şi apreciez asta. Şi pentru toţi acei oameni care au ales să nu respecte jucătorul, asă aveţi o noapte bună", a spus Djokovic, la finalul meciului.

Întrebat dacă fanii au fost lipsiţi de respect, Djokovic a explicat ce anume l-a deranjat pe parcursul partidei şi le-a transmis un mesaj clar celor din tribunele arenelor londoneze.

"Au fost. Au făcut-o. Eu nu accept asta. Nu, nu, nu. ştiu că îl încurajau pe Rune, dar asta e o scuză pentru a mă huidui. Ascultaţi, sunt în circuit de mai bine de 20 de ani. Ştiu toate trucurile. Mă concentrez pe oamenii respectuoşi care plătesc biletul, iubesc tenisul şi apreciază jucătorii. Am jucat în medii mult mai ostile, credeţi-mă, voi nu mă puteţi atinge", a mai spus Djokovic.

Afla mai multe despre: novak djokovicteniswimbledonholger rune 

viewscnt
Articole similare