You are here:

Semifinală de totul sau nimic la EURO 2024. Luis de la Fuente, înainte de Spania - Franţa: ”Geniu”

Semifinală de totul sau nimic la EURO 2024. Luis de la Fuente, înainte de Spania - Franţa: ”Geniu”

EURO

Comentarii

Selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente (63 de ani), a prefaţat duelul cu Franţa, din faza semifinalelor de la EURO 2024.

Cum a prefaţat selecţionerul Spaniei semifinale cu Franţa, de la EURO 2024

Selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente, crede că echipa sa este pregătită să înfrunte Franţa şi pe Kylian Mbappe în semifinalele EURO 2024, marţi, de la ora 22:00.

"Va fi un meci foarte echilibrat, între două echipe mari. Se va rezuma la cele mai mici detalii. Va trebui să rămânem fideli nouă înşine şi jocului nostru.

Sunt jucători imprevizibili, nu ştii niciodată când vor apărea, dar ceea ce este sigur este că nu dispar niciodată. Mbappe la 50% valorează 100% din alt jucător.

Este un geniu, un jucător de talie mondială, ca şi ceilalţi jucători din echipa Franţei. Vom încerca să minimizăm punctele lor forte şi sunt încrezător în potenţialul nostru de a le contracara", a declarat De La Fuente.

Înaintea semifinalei mult-aşteptate cu Franţa, căpitanul Spaniei, Alvaro Morata, a avut o afirmaţie-şoc, aceea că s-ar putea retrage de la naţională după EURO 2024.

Spania va evolua, marţi, în compania Franţei, în semifinalele EURO 2024. Partida va avea loc la ora 22:00, pe Allianz Arena din Munchen.

 

Afla mai multe despre: euro 2024luis de la fuentespania 

viewscnt
Articole similare