You are here:

OFICIAL | Florinel Coman, noul jucător al lui Al Gharafa. Şeicii l-au prezentat pe ”Mbappe de România”

OFICIAL | Florinel Coman, noul jucător al lui Al Gharafa. Şeicii l-au prezentat pe ”Mbappe de România”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (26 de ani) a lăsat-o pe FCSB şi a devenit noul jucător al şeicilor de la Al Gharafa.

Coman, ”şeic” cu acte în regulă. A fost prezent oficial la Al Gharafa

Florinel Coman a fost prezentat oficial la Al Gharafa. Internaţionalul român a devenit noul jucător al clubului din Qatar. Anunţul a fost făcut în mediul online.

Acesta a semnat cu Al Gharafa un contract valabil trei ani, cu posbilitatea prelungirii pentru încă unul. Salariul lui Coman în Qatar este de două milioane de euro pe sezon. Coman va purta numărul 7 şi la noua sa echipă, la fel ca la FCSB.

”Internaţionalul român Florinel Coman a ajuns la Doha şi va face vizita medicală premergătoare semnării contractului”, nota cei de la Al Gharafa, în urmă cu o zi, pe contul oficial de Instagram.

Astfel, Florinel Coman a plecat de la FCSB, după şapte ani şi 233 de meciuri, încununate cu 63 de goluri şi 62 de pase decisive, dar şi un titlu de campion al României.

Mutarea lui Coman îi costă pe şeicii de la Al Gharafa suma de cinci milioane de euro, valoarea clauzei de reziliere a fotbalistului român cu FCSB.

În momentul de faţă, Florinel Coman este cotat la şapte milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Cine l-ar putea înlocui pe Coman la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre jucătorul care ar putea fi înlocuitorul lui Florinel Coman la FCSB, în noul sezon.

”Eu sunt foarte mulţumit. Ştiu ce avem în curte. Ştefănescu va compensa. Va da un plus la capitolul realizări. Dacă este sănătos, Ştefănescu poate avea peste 20 de contribuţii la goluri sezonul viitor!”, declara Mihai Stoica la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanal gharafa 

viewscnt
Articole similare